News

Nabogo

18. juni 2024

Hvad kan vi i DANDY Business Park gøre for at fremme samkørsel?

Forestil dig en arbejdsdag, hvor du ikke kun deler arbejdsopgaver med kollegerne, men også køreturen til og fra arbejde. Dette kan blive en realitet med Nabogos app, en innovativ løsning udviklet af en virksomhed, der har sit Vejle-kontor i DANDY Business Park i Resilience House.

15. maj 2024

Mød Michaela fra Innovation Hub TECH

I spidsen for Innovation Hub TECH hos DANDY Business Park står COO Michaela Andersen – hun er samtidig CMO for DANDY Business Park.

14. maj 2024

Er jordskokken Danmarks nye superfood?

Johannes’ vision for Kikkenborg er ambitiøs. Han drømmer ikke kun om at gøre Kikkenborg Food til en fuldtidsbeskæftigelse, men også om at skabe arbejdspladser og understøtte lokalsamfundet. Hans engagement i at bruge jordskokken som en bæredygtig ressource viser et dybt ønske om at bidrage positivt til dansk landbrug og global sundhed.

1. maj 2024

Strategisk digital transformation: Nøglen til det succesfuld AI-arbejde

Opdag hvordan en strategisk tilgang til AI kan transformere din virksomhed ved at behandle teknologien som en værdifuld medarbejder, klar til at samarbejde og drive innovation.

10. april 2024

CGJ Energy gør den grønne omstilling til virkelighed

Midt i DANDY Business Parks innovative miljø i Green Tech Center finder du rådgivningsfirmaet CGJ Energy, som er pionerer inden for den grønne omstilling. Med mere end tre årtiers erfaring med at udvikle energisystemer tilbyder de virksomheder – med særligt fokus på landbrug – assistance til at skabe fremtidens energilandskab.

8. april 2024

Vi går efter guldet!

Hos DANDY Business Park er vi ikke blege for at sætte vores ambitioner højt, især når det gælder bæredygtighed. Det er med stor spænding, at vi i 2024 tager skridtet videre på vores grønne rejse: Vi går efter guldet!

4. april 2024

Grib fremtiden: Mød din næste akademiske stjerne på Job-Match messen

I en tid, hvor den rette talentmasse er afgørende for virksomheders innovation og vækst, præsenterer DANDY Business Park i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, SDUx, samt Vejle Kommune og Odense Kommune, en unik mulighed for at forstærke dit team med frisk akademisk kraft.

4. april 2024

En ny tid for SMV’er i en digital tidsalder

I takt med at kunstig intelligens (AI) bliver stadig mere integreret i vores økonomi og samfund, har EU taget et afgørende skridt med introduktionen af EU Artificial Intelligence Act (AI Act) . Denne lovgivning sigter mod at regulere anvendelsen af AI på en måde, der fremmer innovation og sikkerhed, samtidig med at den beskytter borgernes rettigheder. For små og mellemstore virksomheder (SMV’er), som udgør rygraden i Europas økonomi, bringer denne nye regulering både udfordringer og muligheder.

Gyda Bay, COO Innovation Hub Food

3. april 2024

Mød Gyda og teamet i Innovation Hub FOOD

Mød Gyda Bay, COO Innovation Hub FOOD. Med et stærkt team bag sig, arbejder hun målrettet efter at finde den nyeste viden og banebrydende forskning for at styrke fødevarevirksomhedernes udvikling og vækst.

De to undervisere: Philip og Martin lærer deltagerene om surdejsbrødbagning

25. marts 2024

Kreativitet og innovation simrer i Brønnums Food Lab

Brønnum, en af Danmarks mest erfarne fuldservice-leverandører af storkøkkenudstyr, har etableret et Food Lab i udviklingskøkkenet hos Food Innovation House. For Brønnum er deres Food Lab mere end blot et køkken;

Dina Food flytter tilbage til Food Innovation House

14. marts 2024

Hjemme er bedst: Dina Food vender tilbage til Food Innovation House

Efter et år ude er Dina Food nu atter hjemme i de velkendte omgivelser i Food Innovation House. En beslutning, der føles som en hjemkomst for virksomheden. Hjemkomsten blev fejret med et stort udvalg af Dina Foods lækre kager og desserter i Food Innovation House. 

11. marts 2024

Tech House er en realitet og åbner medio 2025

Tilføjelsen af et nyt moderne kontorhus cementerer DANDY Business Park som højborg for teknologisk udvikling.

6. marts 2024

AI og Digitalisering: Fremtidens kompetencer og Livslang læring udfoldet ved det første SDUx kursus.

28. februar 2024 var et markant øjeblik for fremtiden inden for AI og digitalisering i DANDY Business Park, da det første SDUx kursus blev afholdt med stor succes. Med knap 100 deltagere fra virksomheder tværs over landet blev det hurtigt klart, at interessen for og relevansen af disse emner er mere relevant end nogensinde.

28. februar 2024

Fra startup til global succes: FoulingCure er vokset ud af DANDY Business Park

I hjertet af DANDY Business Park har FoulingCure opnået stor succes med deres patenteret grønne teknologi, som effektivt renser pladevarmevekslere, uden det stopper driften. Nu står virksomheden ved en milepæl, hvor de forlader parken for at kunne samle alle deres aktiviteter ét sted. 

8. februar 2024

Ny CEO til DANDY Business Park

Mød vores nye CEO for DANDY Business Park

8. februar 2024

Vi opruster med ekstra kommunikations- og marketingskræfter

Mød Malene Staael, vores nyeste kollega i Kommunikations-, Marketings- og Eventteamet i DANDY Business Park

7. februar 2024

Nystartet studentermedhjælper og event host

Mød Laura Pedersen, vores nye studentermedhjælper og event host, som vil blive et velkendt ansigt i parken.

7. februar 2024

Bæredygtighed er  blevet ‘License to Operate’

Mød Morten Kjeldgaard, COO Innovation Hub SUSTAIN

11. januar 2024

Forbedring af All Inclusive-Oplevelsen med Serwiz App i DANDY Business Park

I DANDY Business Park stræber vi altid efter at forbedre de faciliteter og services, vi tilbyder vores medarbejdere og partnere. I tråd med dette mål er vi glade for at introducere Serwiz App – et nyt tiltag, der er designet til at optimere jeres oplevelse i vores kantine.

21. december 2023

Harald Karlsen-projekt høster internationale roser

Harald Karlsen Rådgivning har hjulpet med energiledelse og energibesparelser hos Coop, der har landets største certificerede energiledelsessystem.

20. december 2023

Startskud til fremtidens sundhedsinnovation

Stor interesse for den officielle opstart af det nyskabende offentlig-privat samarbejde om innovativ sundhedsinnovation mellem Sygehus Lillebælt og DANDY Business Park.

18. december 2023

DANDY Business Park er blevet voksen

Som en del af vores fortsatte engagement i innovation, samarbejde og bæredygtighed, introducerer vi vores nye tilgang for 2024 med etableringen af ét samlet DANDY Business Park.

15. december 2023

SDUx er flyttet ind: Livslang læring til dig og mig og os

I et forsøg på at imødekomme de udfordringer, som arbejdsmarkedet står over for, er SDUx rykket ind i DANDY Business Park.

14. december 2023

360 grader rundt om plantebaserede produkter

Der skal sættes turbo på det plantebaserede fødevarer i Danmark. Efter et succesfuldt pilotprojekt er Turbo Plant 360 nu klar til at indtage branchen i 2024.

7. december 2023

Afkobling 2030: Bæredygtighed – helt ud i værdikæderne

130 virksomheder i Trekantområdet har allerede vist interesse for at være med i Afkobling 2030, og initiativet bliver mødt med åbne arme.

2. december 2023

GPV laver andre virksomheders produkter

– med produktion i 13 lande, 8.500 medarbejdere og omsætning på vej imod 10 milliarder kroner årligt!

23. november 2023

Ægte information om kunstig intelligens

QUANTUM var stopfyldt med nysgerrige deltagere, da AI Innovation House inviterede til at sætte hverdagen på speed med kunstig intelligens.

9. november 2023

Parkens lejere sætter pris på forbedringer

Lejertilfredshedsundersøgelsen i DANDY Business Park viser, at lejerne er glade for deres virksomhedsadresse.

7. november 2023

Added Values vinder succespris: ‘Medarbejdertrivsel og tilfredse kunder er den største succes’

Takket være imponerende finansielle præstationer vinder Added Values prisen som Succesvirksomhed 2023 i Region Syddanmark.

24. oktober 2023

Danmarks mest ambitiøse partnerskab om sundhedsinnovation lanceret i Vejle

Partnerskabet blev lanceret mellem Sygehus Lillebælt og DANDY Business Park, som har samme mission for projektet og begge høje ambitioner for konkrete løsninger allerede i 2024.

4. oktober 2023

Livslang læring og forskning

Syddansk Universitet og DANDY Business Park har etableret en ny hub, der skal eksperimentere med nye formater for livslang læring, forskning og sammenhængskraft mellem universitetet og arbejdsmarkedet.

1. september 2023

Vi er gået under radaren nu i godt fire år

Noly Food skifter gear i Food Innovation House: Fødevarer er én stor legeplads for makkerparret, Rasmus Haven Eriksen og Torben Bager, som har succes med at skabe brands bygget op omkring hverdagsgastronomi.

30. august 2023

ESG-tiltag, der batter på klimakontoen

Rejsen mod Danmarks mest bæredygtige erhvervspark: Ikke mindre end en 60 siders lang mobbedreng af en ESG-rapport danner grobund for en ambitiøs strategi mod en fremtidssikret bæredygtig erhvervspark i DANDY Business Park.

28. august 2023

Green Tech-program løftede imponerende mange iværksættere videre

Green Tech Programmet var skræddersyet til grønne iværksættere, der stod på tærsklen til at tage det næste skridt.

25. august 2023

Personligt drømmer jeg om revolution

Fra ABC til AI: Som del af AI Innovation House nyder SmartLearning at være tæt på det nyeste inden for kunstig intelligens.

23. august 2023

Hvordan sikrer vi en fortsat vækst – uden at øge klimabelastningen?

DANDY Business Park er blevet partner i det mest ambitiøse program nogensinde, der har til formål at afkoble og adskille vækst fra klimabelastning for i alt 3.600 virksomheder over de kommende 8 år og vi starter nu.

21. august 2023

Bliv klogere på teknologier og få ny viden

I AI Innovation House er der udviklet en innovationslegeplads, som skal gøre digitalisering mere tilgængeligt for husets partnere og lejere.

18. august 2023

Nyt partnerskab mellem Sygehus Lillebælt og DANDY Business Park

DANDY Business Park bliver omdrejningspunktet for et konstruktivt netværk, hvor private innovatører møder sygehus-professionelle med en fælles målsætning om at styrke sundhedsydelserne.

14. august 2023

De plantebaserede SMV’er

SMV’er er hurtige til at innovere og udvikle nye produkter. Men ofte har de svært ved at bryde igennem på de ønskede markeder. Her kan store virksomheder til gengæld hjælpe.

14. august 2023

De sætter turbo på plantebaserede fødevarer

Stærke fødevarevirksomheder er nøglen til grøn omstilling. Det er nemlig dem, der skal levere de produkter, der gør det nemt og lækkert at få flere planter på tallerkenen. Det er filosofien bag projektet Turbo Plant, der med base i Food Innovation House, på bare 15 måneder har sat skub i afsætningen hos 44 plantebaserede virksomheder. Hemmeligheden er et knivskarpt fokus på at matche de rigtige mennesker, virksomheder og produkter.

11. august 2023

Målrettet efter- og videreuddannelse med SDUx

Syddansk Universitet, DANDY Business Park og Vejle Kommune etablerer en ny hub, der skal eksperimentere med nye formater for livslang læring og sammenhængskraft mellem universitetet og arbejdsmarkedet.

9. august 2023

Klar, parat – ESG

– Start med at få plukket de lavthængende frugter, få lagt en strategi og kom i gang med rapporteringen, for der går ikke mange år, før virksomhederne vil blive mødt af krav fra omverdenen enten fra kunder, medarbejdere eller lovmæssigt. Sådan lød opfordringen fra konsulent, Ditlev Sloth Pless fra Deloitte, som i sit oplæg anbefalede de interesserede tilhørere at begive sig ud på bæredygtighedsrejsen.

7. august 2023

ESG som innovationsdagsorden skaber øget konkurrenceevne

Der var fart på fredag formiddag 12. maj i den fyldte event-sal QUANTUM i AI Innovation House. Et stærkt lineup af veloplagte oplægsholdere klædte de over 80 deltagere på til den nære ESG-fremtid.

6. august 2023

Som madentusiast er det rart at have kunstnerisk frihed

Frihed under ansvar, bæredygtig business og højt humør præger hverdagen i køkkenet i Food Innovation House

31. oktober 2022

”Vi kan ikke gemme os som mennesker, når vi vil skabe en virksomhed”

Hun er løvinde og blandt de nye navne i Kraks Blå Bog. Og så er hun 12-tals-pigen, der drømte om at blive retsmediciner, men blev advokat, koncerndirektør og i dag står i spidsen for Nordic Female Founders. Mia Wagner var key note speaker på Innovationsfestivalen. Efterfølgende fik vi et interview med hende.

28. oktober 2022

”Vi må aldrig blive mætte”

Kokken Thorsten Schmidt sendte Innovationsfestivalen en tur i rummet. Vi tog ham bagefter med over i Food Innovation House til en snak om bæredygtighed, innovation og vigtigheden i at turde dumme sig.

27. oktober 2022

Vejles unge fik en flot buffet af uddannelser

Mulighederne var lagt frem, da elever fra ungdomsuddannelser i Vejle Kommune besøgte DANDY Business Park til Inspirationsdag. Eleverne fik mulighed for at snuse, smage og lytte. Målet med dagen var at give endnu bedre forudsætninger for at træffe det rette valg for fremtiden.

26. oktober 2022

Planter former fremtiden

En konstruktiv paneldebat om ‘Klima og plantebaserede fødevarer – hvilke perspektiver ser vi? Vidste du, at en vigtig del af fremtiden tilhører den ikke-animalske mad. Og måske kan det skabe en unik eksportmulighed for danske virksomheder.

25. oktober 2022

Der er en vej væk fra russisk gas

Danmark kan arbejde sig fri fra gasafhængighed af Rusland, og vi er på vej i den rigtige retning. Men udviklingen mod mere bæredygtig energi kan styrkes, lød det i enighed fra eksperter i energidebatten i Innovation Hub SUSTAIN.

24. oktober 2022

”Vi kan kun løfte digitaliseringen i fællesskab”

Regeringens Digitaliseringsstrategi blev vendt og drejet, da AI Innovation House var vært for Innovationsfestivallens anden paneldebat. Ingen var i tvivl om, at digitalisering er fremtiden. Men hvor ligger ansvaret for at løfte opgaven? Hos det offentlige? Hos de private virksomheder?

23. oktober 2022

AI Award 2022: Kaffe og kunstig intelligens tog prisen

For andet år i træk kårede Industriens Fond en virksomhed, der på innovativ vis bruger kunstig intelligens i forretningen. I år gik prisen til BKI, der har innoveret den traditionelle kaffeproduktion.

22. oktober 2022

”Vi må aldrig blive mere synlig end de enkelte virksomheder”

De går stille med dørene, men det går ikke stille for sig. Givesco er på en udviklingsrejse, og der er flere grunde til, at placeringen i Food Innovation House understøtter den rejse.

21. oktober 2022

Infrastruktur og innovativt miljø afgjorde valget

Igus er verdens største sprøjtestøber af højteknologisk plast, og virksomheden tæller globalt mere end 4.500 ansatte. De otte af dem arbejder i det danske datterselskab, som rykkede ind i Resilience House, da huset stod klart i 2017.

20. oktober 2022

Carsten sparer fitnessabonnementet

Det behøver ikke være besværligt at komme afsted til træning. I hvert fald ikke, hvis du bor i DANDY Business Park. En af dem, der benytter sig af muligheden, er Carsten, der bruger tilbuddet til at styrketræne ved siden af sine andre sportsaktiviteter.

19. oktober 2022

Internettet er opgraderet – metaverse er fremtiden

Vidste du, at du kan mødes med dine kollegaer i virtuelle universer, hvor teknologien giver tæt på de samme muligheder, som hvis I stod fysisk over for hinanden? Virksomheden SynergyXR er ikke i tvivl om, at metaverse er fremtiden. Og der går ikke lang tid, før teknologien bliver en del af din hverdag.

13. juli 2022

Nyt projekt skal løfte bæredygtigheden i hele Danmarks produktionssektor. Vi starter i Trekantområdet!

Vi er med i dette projekt og vi glæder os. Partnergruppen består derudover af: Industriens Fond, Alexandra Instituttet, DDC – Dansk Design Center, FORCE Technology, Teknologisk Institut og Trekantområdet Danmark.

9. juli 2022

De unge skal drive fremtidens teknologi

Hvordan sikrer man, at den rivende digitale udvikling fortsætter? Man inviterer unge, passionerede mennesker ind til en dag i teknologiens tegn.

7. juli 2022

Fremtidens byggeri giver gamle materialer nyt liv

CO2-neutral, bæredygtighed og grønne løsninger. Ordene lyder alle vegne. Men spørger man Dorthe Bramsen Clausen fra Innovation Hub SUSTAIN, kan man ikke nedsætte klimaaftrykket uden cirkulær økonomi. I Vejle starter den rejse i byggebranchen.

5. juli 2022

”Food Innovation House er vores base for udvikling”

Som en virksomhed i udvikling har Fayrefield Foods fokus på ordnede forhold og effektivitet. Derfor placerede de hovedkontoret i DANDY Business Park. Og måske det i fremtiden fører flere fordele med sig at være en del af et fødevarehus med planter på dagsordenen?

1. juli 2022

Hands-on Mikrofonden: Investering giver muligheder på internationale markeder

Vi skal minimere varmeforbruget, nedbringe CO2-udledningen og samtidig have et sundt indeklima. Umiddelbart kompliceret, men LivingBetter har med deres ventilationsvinduer formået at gøre det simpelt. Og med midler fra Hands-On Mikrofonden åbner der sig nu muligheder internationalt.

29. juni 2022

Det skal være nemt at være iværksætter i Vejle

Uanset, om man arbejder med Green Tech, Food eller AI/ digitalisering, har Vejle en række tilbud skræddersyet til startups, der vil sætte de gode ideer ud på markedet.

27. juni 2022

Rekruttering: Matchmaking skal modvirke BrainDrain i Trekantområdet

Danske virksomheder mangler arbejdskraft, og mange kæmper om de samme kandidater. Så hvordan tiltrækker, modtager og fastholder man nye medarbejdere? Det var fokus i en række gratis matchmaking aktiviteter i DANDY Business Park, hvor virksomheder fik rådgivning og mulighed for at møde studerende og kandidater.

25. juni 2022

”Vi blev solgt ind på idéen med et grønt teknologihus”

Vindmøller monterer ikke sig selv. Virksomheden FairWind arbejder benhårdt for at rekruttere dygtige medarbejdere – uanset om det er den overordnede ledelse, der tager sit udspring fra hovedkontoret i DANDY Business Park eller de mange teknikere, som arbejder on- og offshore rundt i verden.

24. juni 2022

Sammen skaber vi større synergi

Allerede i sommeren 2021 meddelte Privathospitalet Mølholm, at man flytter adresse. Nærmere betegnet til Stiftsvej i Vejle Nord. DANDY Business Park får dermed ny nabo, og begge parter er interesseret i, hvilke synergier, der ligger i det nye naboskab.

23. juni 2022

Forretningsværdi og partnerskaber kommer før teknologien

Hvordan kan vi bidrage til at nedsætte verdens samlede CO2-aftryk? For virksomheden Atea er kunstig intelligens en uundgåelig del af svaret. De samarbejder med startups med gode teknologiløsninger og virksomheder, kommuner og organisationer, som ønsker at tage action og reducere klimaaftrykket.

22. juni 2022

Dina Food inviterede samarbejdspartnere ind på hjemmebanen

Det skal være nemt for køkkenpersonalet at servere lækre desserter og kager uden for meget madspil. Det er Dina Foods mission. En mission, som kun kan lade sig gøre med gode samarbejdspartnere. Derfor valgte man at bruge faciliteterne i Food Innovation House til at etablere en Frost Dag for Dagrofa Foodservice i samarbejdets tegn.

22. juni 2022

Innovationsfestival 2022: 1 år med løvinde, award og masser af oplæg

I DANDY Business Park har vi ventet og ventet. På at gentage succesen. Vi taler om Innovationsfestivalen, som i 2019 trak ca. 1.000 deltagere til parken. Corona har spændt ben, men torsdag den 25. august 2022 sker det igen.

7. april 2022

Danske virksomheder er tungen på vægtskålen

Skal Vejle kommune nå målet om klimaneutralitet i 2050, er der behov for, at erhvervslivet spiller med. En opgave, som Klimapartnerskab Vejle Nord nu hjælper med at løfte.

7. april 2022

Digital innovation med mennesket i centrum

Solitwork er en hastigt vækstende software-virksomhed, der samarbejder med en række af Danmarks største virksomheder. Alligevel ser Solitwork et stort potentiale i at være en del af SMV-fællesskabet i DANDY Business Park – og ser gerne, at deres fremgang smitter af på parkens andre beboere.

6. april 2022

Det lille wellnesshus i erhvervsparken

Midt i DANDY Business Park mellem Green Tech House, Resilience House og Green Tech Lab ligger et lille træhus. Nogen tror, at det er et teknikhus, som hører til solcelleanlægget. Men inde i huset bliver man ikke mødt af kabler og blinkende anlæg. I stedet gemmer der sig en briks, håndklæder og to kvinder, som er klar til at hjælpe dig af med diverse myoser og spændinger.

6. april 2022

“Skal vi gå til frokost?”

Frokosten. Mon ikke vi kan blive enige om, at den er en vigtig? Ikke bare fordi vi har brug for noget at spise. Pausen, fællesskabet og de gode snakke er en del af en god arbejdsdag. Det mener i hvert fald køkkenchef i Appetize+, Peder Sandholm.

1. april 2022

Bæredygtig udvikling med kloge penge

Hands-on Mikrofonden adskiller sig fra andre fonde ved at tilbyde kloge penge samt en stærk involvering og netværk før, under og efter investeringen.

31. marts 2022

”Vi er dem, der undrer os”

Når Vejles food-startups skal frem i verden, er Culinary Institute by Vejle Erhverv dem, der giver det kærlige skub i ryggen. Som en del af Vejles fødevarefyrtårn har de musklerne til at sætte sanser og kreative idéer i spil i et netværk af fødevareentusiaster, som kun bliver bedre af at lege sammen.

31. marts 2022

Fødekæden starter her

Stadig flere forretningsmuligheder opstår inden for Green Tech og AI/Digitalisering – og startup virksomhederne har chancen for en flyvende start med sparring og matchmaking i DANDY Business Park.

31. marts 2022

Food Innovation House sætter aftryk på Danmarkskortet

I slutningen af 2021 indgik Food Innovation House et samarbejde med den nationale fødevareklynge Food & Bio Cluster Denmark. Med fokus på viden, innovation og matchmaking er de første projekter søsat.

25. marts 2022

DANDY Business Park går over grænsen

DANDY Business Park har etableret et netværkssamarbejde med Flensburgs innovative videnspark Technologie- Zentrum. Omkring specialer som Green Tech, Food og AI/Digitalisering kan syddanske og nordtyske virksomheder udvikle sig og skabe samhandel.

25. marts 2022

DATA OG DIAGNOSER: Fremtidens hospitaler bygger på kunstig intelligens

Færre hænder og flere ældre er en velkendt udfordring i det danske sundhedsvæsen. Men hvordan undgår vi en gordisk knude, og hvordan er algoritmer, data og AI en del af løsningen?

16. december 2021

SDU Campus midt i Vejles erhvervsliv

SDU ønsker at skabe en unik universitetscampus for ingeniør- og IT-studerende midt i DANDY Business park. Projektet møder stor opbakning fra DANDY Business Park, erhvervslivet i området og Vejle Kommune – og inden længe forventes den endelige afklaring på om planerne kan realiseres.

8. december 2021

Innovationssamarbejde over grænsen

Nyt grænseoverskridende samarbejde mellem TechnologieZentrum, Flensburg og DANDY Business Park, Vejle

6. juli 2021

Bagger-Sørensen familien overtager det fulde ejerskab af DANDY Business Park

Bagger-Sørensen koncernen har overtaget aktierne i hhv. Green Tech Group og Food Innovation Group fra CASA Group, Insero Horsens og Givesco per 1. juli 2021 og bliver således eneaktionær i DANDY Business Park.

11. juni 2021

Nu med en grønnere serviceafdeling 🙂

I DANDY Business Park tager vi nu vores egen medicin og sætter spot på den grønne omstilling i serviceafdelingen.

23. april 2021

Sæt et stort kryds i kalenderen

Vi havde en fantastisk Innovationsfestival i 2019 – og i år gør vi det igen.

16. marts 2021

Er tiden blevet moden til at flytte i DANDY Business Park?

Fordelene for dig som chef – og for dine medarbejdere og kunder – står i kø her i Vejle Nord.

9. marts 2021

Vejle Amts Folkeblad kom forbi

Kig med her og få en lille fornemmelse af, hvad du kan forvente af AI Innovation House.

11. februar 2021

AI Innovation House – Sneak Peak #1

Vi glæder os til at kunne flytte ind i AI Innovation House 1. marts og vise hele verden, hvor godt det er blevet. Mens vi venter, vil vi af og til give jer et lille sneak-peak. Her får I den første.

20. november 2020

Receptionist søges pr. 1. februar 2021

Til receptionen i AI Innovation House (AIH), Innovationsalle 3, 7100 Vejle, som er en del af DANDY Business Park, søges en receptionist, som har interesse i teknologi.

30. september 2020

GT Programmet går online med nyt hold – skal du med?

Vi er ved at gøre klar til de næste hold på GT Programmet, og vi har rystet posen lidt denne gang, da Covid19-pandemien ikke ser ud til at slippe dens tag i os foreløbig.

21. september 2020

Food Innovation House bidrog med denne solstrålehistorie i Food Supply

Lad os snakke om det positive ved COVID-19. Vores oplevelse er, at der fortsat skal være fremdrift i produktudvikling indenfor fødevarer.

18. september 2020

Rejsegilde på det ottende hus i DANDY Business Park

Tak til alle, der kiggede forbi til rejsegilde for Nordhuset – det ottende hus i DANDY Business Park.

Desværre, Ingen nyheder matchede din søgning.