News

24. oktober 2023

Danmarks mest ambitiøse partnerskab om sundhedsinnovation lanceret i Vejle

Partnerskabet blev lanceret mellem Sygehus Lillebælt og DANDY Business Park, som har samme mission for projektet og begge høje ambitioner for konkrete løsninger allerede i 2024.

4. oktober 2023

Livslang læring og forskning

Syddansk Universitet og DANDY Business Park har etableret en ny hub, der skal eksperimentere med nye formater for livslang læring, forskning og sammenhængskraft mellem universitetet og arbejdsmarkedet.

1. september 2023

Vi er gået under radaren nu i godt fire år

Noly Food skifter gear i Food Innovation House: Fødevarer er én stor legeplads for makkerparret, Rasmus Haven Eriksen og Torben Bager, som har succes med at skabe brands bygget op omkring hverdagsgastronomi.

30. august 2023

ESG-tiltag, der batter på klimakontoen

Rejsen mod Danmarks mest bæredygtige erhvervspark: Ikke mindre end en 60 siders lang mobbedreng af en ESG-rapport danner grobund for en ambitiøs strategi mod en fremtidssikret bæredygtig erhvervspark i DANDY Business Park.

28. august 2023

Green Tech-program løftede imponerende mange iværksættere videre

Green Tech Programmet var skræddersyet til grønne iværksættere, der stod på tærsklen til at tage det næste skridt.

25. august 2023

Personligt drømmer jeg om revolution

Fra ABC til AI: Som del af AI Innovation House nyder SmartLearning at være tæt på det nyeste inden for kunstig intelligens.

23. august 2023

Hvordan sikrer vi en fortsat vækst – uden at øge klimabelastningen?

DANDY Business Park er blevet partner i det mest ambitiøse program nogensinde, der har til formål at afkoble og adskille vækst fra klimabelastning for i alt 3.600 virksomheder over de kommende 8 år og vi starter nu.

21. august 2023

Bliv klogere på teknologier og få ny viden

I AI Innovation House er der udviklet en innovationslegeplads, som skal gøre digitalisering mere tilgængeligt for husets partnere og lejere.

18. august 2023

Nyt partnerskab mellem Sygehus Lillebælt og DANDY Business Park

DANDY Business Park bliver omdrejningspunktet for et konstruktivt netværk, hvor private innovatører møder sygehus-professionelle med en fælles målsætning om at styrke sundhedsydelserne.

14. august 2023

De plantebaserede SMV’er

SMV’er er hurtige til at innovere og udvikle nye produkter. Men ofte har de svært ved at bryde igennem på de ønskede markeder. Her kan store virksomheder til gengæld hjælpe.

6. august 2023

Som madentusiast er det rart at have kunstnerisk frihed

Frihed under ansvar, bæredygtig business og højt humør præger hverdagen i køkkenet i Food Innovation House

Desværre, Ingen nyheder matchede din søgning.