Et epicenter for kreativitet og teknologi.

Træd ind i en verden af fremtidens løsninger, og oplev, hvordan vores fællesskab driver forandring imod en mere teknologisk fremtid. Her bliver du del af et engageret netværk af tech-entusiaster og visionære virksomheder dedikeret til at udvide horisonter og skabe teknologiske løsninger.

Innovation Hub TECH er et inspirerende arbejdsmiljø med fokus på at fremme innovativ tænkning. Her samles mennesker med en fælles vision om at bidrage til nytænkning og positiv forandring. Og om at forme fremtiden med teknologi som katalysator. Her dyrker vi samarbejde, der bidrager til at forme den digitale æra og skabe løsninger gennem og vækst. 

Vi tror på, at styrken ligger i fællesskabet. Derfor samarbejder vi med en bred vifte investorer, forskningsinstitutioner, netværk og en række innovative virksomheder, der deler vores fokus på tech, digitalisering og kunstig intelligens. Vi tilbyder spændende arrangementer, seminarer og workshops, hvor du kan møde andre teknologientusiaster og udvikle dine færdigheder og viden.

Dedikeret til tech og digital.

I Innovation Hub TECH kommer mennesket altid først. Via tests, demonstration, information og uddannelse bestræber vi os på at bekæmpe fremmedgørelsen af blandt andet kunstig intelligens. Vi bringer teknologien i øjenhøjde, så den kan omsættes til konkrete og brugbare løsninger. Vi er bevidste om de etiske udfordringer, som kunstig intelligens også bærer med sig.

Mød vores Innovationslegeplads, hvor vi udstiller VR-løsninger, ‘Meta-verset’, Robotter, Udstilling, Event Tech og meget mere.

Bliv en del af tech-fællesskabet og opbyg meningsfulde relationer. Du får plads i et dynamisk fællesskab af ligesindede, der ligesom dig stræber efter at styrke den teknologiske dagsorden i fremtiden og i dag.

Kontakt

Michaela Andersen

COO, Innovation Hub TECH & CMO DANDY Business Park

mia@dandybusinesspark.dk

+45 4040 1282

StartUp

Vil du drive din opstartsvirksomhed i professionelle rammer? Så er Tech StartUp det rigtige for dig.

Ellen Bergene-Hansen

Erhvervskonsulent

ellbe@vejle.dk

+45 2134 7686

Matchmaker

I vores matchmaker-organisation hjælper vi SMV’er med at skabe innovation, vækst og jobmuligheder. Dedikeret forbinder vi virksomheder, vidensinstitutioner, myndigheder, netværk, studerende, investorer og ‘kloge penge’, især inden for digitalisering og kunstig intelligens.

Iværksætter?

Tech StartUp er vores iværksætterområde, hvor startups, spin-offs fra universiteter, enkeltmandsvirksomheder og iværksættere er sammen om at skabe et stærkt økosystem.

Vi åbner op og inviterer ind.

9. oktober 2024 kl. 08:30

Kompetenceforløb: Få et alletiders advisory board

Er du klar til at sætte dit (måske) første advisory board, men er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Så skal du deltage på dette workshopforløb! Forløbet er praksisnært, og tager udgangspunkt i DIN virksomhed, og det DU gerne vil have ud af et advisory board.

5. september 2024 kl. 14:00

Key take aways fra LinkedSummit 2024

Gik du glip af LinkedSummit 2024? Så har du nu chancen for at få de mest lærerige og indsigtsfulde oplevelser, som vi tog med hjem fra den populære årlige konference – KUN om LinkedIn.

26. september 2024 kl. 08:30

Opstil jeres første CO2-regnskab

KICKSTART jeres virksomhed ESG arbejde og få styr på “E”et med et CO2 regnskab. Få overblik over data på CO2 udledningerne i din virksomheder og kompetencerne til at lave jeres CO2 regnskab.

Skal vi lege?

Uanset om du er en startup, der ønsker at få fart på din virksomhed, eller en veletableret virksomhed på udkig efter vækstmuligheder, har vi den ideelle pakke til dig.

Vil du leje?

Vi ønsker en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så vi skaber den optimale synergi. Kom med i fællesskabet.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Vinderne af GoGreen Week konkurrencerne

GoGreen Week er veloverstået, og vi har fundet frem til de heldige vindere af vores to konkurrencer.

Nabogo

Hvad kan vi i DANDY Business Park gøre for at fremme samkørsel?

Forestil dig en arbejdsdag, hvor du ikke kun deler arbejdsopgaver med kollegerne, men også køreturen til og fra arbejde. Dette kan blive en realitet med Nabogos app, en innovativ løsning udviklet af en virksomhed, der har sit Vejle-kontor i DANDY Business Park i Resilience House.

Mød Michaela fra Innovation Hub TECH

I spidsen for Innovation Hub TECH hos DANDY Business Park står COO Michaela Andersen – hun er samtidig CMO for DANDY Business Park.

Er jordskokken Danmarks nye superfood?

Johannes’ vision for Kikkenborg er ambitiøs. Han drømmer ikke kun om at gøre Kikkenborg Food til en fuldtidsbeskæftigelse, men også om at skabe arbejdspladser og understøtte lokalsamfundet. Hans engagement i at bruge jordskokken som en bæredygtig ressource viser et dybt ønske om at bidrage positivt til dansk landbrug og global sundhed.