Et epicenter for kreativitet og teknologi.

Træd ind i en verden af fremtidens løsninger, og oplev, hvordan vores fællesskab driver forandring imod en mere teknologisk fremtid. Her bliver du del af et engageret netværk af tech-entusiaster og visionære virksomheder dedikeret til at udvide horisonter og skabe teknologiske løsninger.

Innovation Hub TECH er et inspirerende arbejdsmiljø med fokus på at fremme innovativ tænkning. Her samles mennesker med en fælles vision om at bidrage til nytænkning og positiv forandring. Og om at forme fremtiden med teknologi som katalysator. Her dyrker vi samarbejde, der bidrager til at forme den digitale æra og skabe løsninger gennem og vækst. 

Vi tror på, at styrken ligger i fællesskabet. Derfor samarbejder vi med en bred vifte investorer, forskningsinstitutioner, netværk og en række innovative virksomheder, der deler vores fokus på tech, digitalisering og kunstig intelligens. Vi tilbyder spændende arrangementer, seminarer og workshops, hvor du kan møde andre teknologientusiaster og udvikle dine færdigheder og viden.

Dedikeret til tech og digital.

I Innovation Hub TECH kommer mennesket altid først. Via tests, demonstration, information og uddannelse bestræber vi os på at bekæmpe fremmedgørelsen af blandt andet kunstig intelligens. Vi bringer teknologien i øjenhøjde, så den kan omsættes til konkrete og brugbare løsninger. Vi er bevidste om de etiske udfordringer, som kunstig intelligens også bærer med sig.

Bliv en del af tech-fællesskabet og opbyg meningsfulde relationer. Du får plads i et dynamisk fællesskab af ligesindede, der ligesom dig stræber efter at styrke den teknologiske dagsorden i fremtiden og i dag.

Kontakt

Michaela Andersen

COO, Innovation Hub TECH & Head of Communication, Marketing & Events

mia@baggersorensen.com

+45 4040 1282

StartUp

Vil du drive din opstartsvirksomhed i professionelle rammer? Så er Tech StartUp det rigtige for dig.

Ellen Bergene-Hansen

Erhvervskonsulent

ellbe@vejle.dk

+45 2134 7686

Matchmaker

I vores matchmaker-organisation hjælper vi SMV’er med at skabe innovation, vækst og jobmuligheder. Dedikeret forbinder vi virksomheder, vidensinstitutioner, myndigheder, netværk, studerende, investorer og ‘kloge penge’, især inden for digitalisering og kunstig intelligens.

Iværksætter?

Tech StartUp er vores iværksætterområde, hvor startups, spin-offs fra universiteter, enkeltmandsvirksomheder og iværksættere er sammen om at skabe et stærkt økosystem.

Vi åbner op og inviterer ind.

3. maj 2024 kl. 12:00

SDUx – Datavisualisering

Visualiseringer er et vigtigt værktøj for at få et overblik over datafordelinger og indsigt i fremherskende datamønstre på en forståelig, intuitiv og visuel måde. På kurset lærer du principperne bag visualisering samt de mest almindelige visualiseringsteknikker

29. april 2024 kl. 12:00

SDUx – Introduktion til Maskinlæring

Kurset giver dig grundlæggende færdigheder til at forstå og implementere simple maskinlæringsalgoritmer.

15. april 2024 kl. 12:00

SDUx – Introduktion til Cybersikkerhed

Kurset introducerer de grundlæggende elementer af national cybersikkerhed og illustrerer, hvilke tiltag virksomheder, offentlige myndigheder og enkeltpersoner kan iværksætte for at øge deres egen cybersikkerhed.

Skal vi lege?

Uanset om du er en startup, der ønsker at få fart på din virksomhed, eller en veletableret virksomhed på udkig efter vækstmuligheder, har vi den ideelle pakke til dig.

Vil du leje?

Vi ønsker en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så vi skaber den optimale synergi. Kom med i fællesskabet.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Ny CEO til DANDY Business Park

Mød vores nye CEO for DANDY Business Park

Vi opruster med ekstra kommunikations- og marketingskræfter

Mød Malene Staael, vores nyeste kollega i Kommunikations-, Marketings- og Eventteamet i DANDY Business Park

Nystartet studentermedhjælper og event host

Mød Laura Pedersen, vores nye studentermedhjælper og event host, som vil blive et velkendt ansigt i parken.

Bæredygtighed er  blevet ‘License to Operate’

Mød Morten Kjeldgaard, COO Innovation Hub SUSTAIN