Et epicenter for kreativitet og teknologi.

Træd ind i en verden af fremtidens løsninger, og oplev, hvordan vores fællesskab driver forandring imod en mere teknologisk fremtid. Her bliver du del af et engageret netværk af tech-entusiaster og visionære virksomheder dedikeret til at udvide horisonter og skabe teknologiske løsninger.

Innovation Hub TECH er et inspirerende arbejdsmiljø med fokus på at fremme innovativ tænkning. Her samles mennesker med en fælles vision om at bidrage til nytænkning og positiv forandring. Og om at forme fremtiden med teknologi som katalysator. Her dyrker vi samarbejde, der bidrager til at forme den digitale æra og skabe løsninger gennem og vækst. 

Vi tror på, at styrken ligger i fællesskabet. Derfor samarbejder vi med en bred vifte investorer, forskningsinstitutioner, netværk og en række innovative virksomheder, der deler vores fokus på tech, digitalisering og kunstig intelligens. Vi tilbyder spændende arrangementer, seminarer og workshops, hvor du kan møde andre teknologientusiaster og udvikle dine færdigheder og viden.

Dedikeret til tech og digital.

I Innovation Hub TECH kommer mennesket altid først. Via tests, demonstration, information og uddannelse bestræber vi os på at bekæmpe fremmedgørelsen af blandt andet kunstig intelligens. Vi bringer teknologien i øjenhøjde, så den kan omsættes til konkrete og brugbare løsninger. Vi er bevidste om de etiske udfordringer, som kunstig intelligens også bærer med sig.

Bliv en del af tech-fællesskabet og opbyg meningsfulde relationer. Du får plads i et dynamisk fællesskab af ligesindede, der ligesom dig stræber efter at styrke den teknologiske dagsorden i fremtiden og i dag.

Kontakt

Michaela Andersen

COO, Innovation Hub TECH & Head of Communication, Marketing & Events

mia@baggersorensen.com

+45 4040 1282

StartUp

Vil du drive din opstartsvirksomhed i professionelle rammer? Så er Tech StartUp det rigtige for dig.

Ellen Bergene-Hansen

Erhvervskonsulent

ellbe@vejle.dk

+45 2134 7686

Matchmaker

I vores matchmaker-organisation hjælper vi SMV’er med at skabe innovation, vækst og jobmuligheder. Dedikeret forbinder vi virksomheder, vidensinstitutioner, myndigheder, netværk, studerende, investorer og ‘kloge penge’, især inden for digitalisering og kunstig intelligens.

Iværksætter?

Tech StartUp er vores iværksætterområde, hvor startups, spin-offs fra universiteter, enkeltmandsvirksomheder og iværksættere er sammen om at skabe et stærkt økosystem.

Vi åbner op og inviterer ind.

30. april 2024 kl. 14:00

Årsmøde ’24 – Hjernestof og megatrends

Bliv klogere på de hjerner, der fungerer anderledes, det der også kaldes neurodiversitet, og på otte megatrends, som vil præge fremtiden – og ikke mindst fremtidens medarbejdere.

25. april 2024 kl. 13:30

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

21. marts 2024 kl. 13:00

1. spadestik TECH House

TECH House bliver det niende hus i vores blomstrende erhvervsspark og markerer en milepæl i vores fortsatte engagement i at skabe et dynamisk miljø, hvor teknologi, innovation og bæredygtighed mødes. Vær en del af denne festdag og kom forbi til første spadestik. Så har vi bobler og kransekage klar. TIlmelding er ikke nødvendig.

Skal vi lege?

Uanset om du er en startup, der ønsker at få fart på din virksomhed, eller en veletableret virksomhed på udkig efter vækstmuligheder, har vi den ideelle pakke til dig.

Vil du leje?

Vi ønsker en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så vi skaber den optimale synergi. Kom med i fællesskabet.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Fra startup til global succes: FoulingCure er vokset ud af DANDY Business Park

I hjertet af DANDY Business Park har FoulingCure opnået stor succes med deres patenteret grønne teknologi, som effektivt renser pladevarmevekslere, uden det stopper driften. Nu står virksomheden ved en milepæl, hvor de forlader parken for at kunne samle alle deres aktiviteter ét sted. 

Ny CEO til DANDY Business Park

Mød vores nye CEO for DANDY Business Park

Vi opruster med ekstra kommunikations- og marketingskræfter

Mød Malene Staael, vores nyeste kollega i Kommunikations-, Marketings- og Eventteamet i DANDY Business Park

Nystartet studentermedhjælper og event host

Mød Laura Pedersen, vores nye studentermedhjælper og event host, som vil blive et velkendt ansigt i parken.