Vi tager dine møder og events til nye højder. 

I DANDY Business Park har vi en kreativ og innovativ tilgang til afholdelse af arrangementer og møder. Vi står gerne klar med fif og tricks til gode elementer til dit møde eller arrangement. Derudover har vi et stort og bredt netværk af fagpersoner, der gerne byder ind med indlæg og viden til dit møde eller arrangement.

Vi står klar til at hjælpe med alternativt mødeindhold, perfekte oplægsholdere eller inspiration til arrangementet. Uanset størrelse på dit arrangement er vores Event Coordinator klar til at vejlede, guide og hjælpe dig til afholdelse af dit arrangement.

Parken er fyldt med en række innovative faciliteter. Vi byder på et bredt udvalg af små og store mødelokaler, konferencelokaler og eventfaciliteter til forskellige behov, og som kan rumme fra 2-149 pers. Lige fra det helt unikke og imponerende 360° QUANTUM med Danmarks største indendørs LED-skærm – til møder i mindre mødelokaler med VR-udstyr og indretning, der taler til kreativiteten. Lokalerne er oplagte til alt fra workshops og salgsmøder til konferencer og oplæg. Når du skal have gang i den innovative proces, gør du det bedst på fuld mave. Derfor kan du booke forplejning til dine møder og konferencer.

DANDY Business Park tilbyder blandt andet:
  • Plads til møder op til 150 deltagere
  • Tæt på motorvej
  • Tæt på natur
  • Gratis parkering inkl. el-ladestandere
  • Tæt på lufthavn
  • Masser af mulighed for leg med robotter, udstilling og sparring på konferencekoncepter
Vil du se vores lokaler?

Fra det imponerende QUANTUM med Danmarks største indendørs LED-skærm til mødelokaler med svævende siddepladser. Og alt derimellem.

Ansvarlighed

Vi har et stærkt engagement i bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Også når det kommer til planlægning og afholdelse af events.

Tips & Tricks

Når du skal have gang i den innovative proces, gør du det bedst på fuld mave. Derfor kan du booke forplejning til dine møder og konferencer. Vi er klar til at hjælpe dig med at afholde succesfulde arrangementer i DANDY Business Park. Derfor giver vi dig vores bedste tips & tricks.

Kontakt

Maibrit Valentin

Eventkoordinator

mvk@baggersorensen.com

+45 2141 2153

Laura Pedersen

Event Host & Studentermedhjælper

Vi åbner op og inviterer ind.

Virksomheder vokser, fordi de sammen har mulighed for at udvikle det, som ikke var muligt at opnå hver for sig. Derfor mødes parkens beboere og samarbejdspartnere, når vi inviterer ind til større events, konferencer og gå-hjem-møder.