Fremtidens kreative fødevarehub.  

Gør din fødevarevirksomhed til en del af landets bedste fødevarefællesskab, hvor vi sammen skaber de perfekte rammer for innovation, forretningsudvikling og vækst. Vi samarbejder med specialister og partnere, der står klar til at guide dig igennem forretnings- og produktudvikling.

Innovation Hub FOOD er berøringsfladen mellem mange fagligheder, der alle deler passionen for fødevarer. Det giver store synergier og faglig sparring virksomhederne imellem. Fælles er et naturligt fokus på bæredygtige fødevarer, forenet i et fællesskab, hvor vi nyder godt af et tæt regionalt og nationalt samarbejde med aktører på tværs af branchen.

Du får glæde af specialister med bred erfaring, som kan hjælpe med at udarbejde en ny strategi, der vil fungere som solidt fundament for vækstbaseret forretningsudvikling. Har du en ambition om at udvikle din forretning, står vi klar til at facilitere innovationsforløb, som følger dig lige fra de første produktidéer til det endelige fødevarekoncept og brand. Uanset virksomhedstype.

Adgang til unikke faciliteter og specialister.

Innovation Hub FOOD er hele Danmarks fødevareunivers, hvor kreativitet, undervisning, formidling, madglæde og fantasien kan få frit løb. Bliv en del af fællesskabet og få optimale betingelser for viden og kapital til fødevareprojekter. Parken rummer en række specialiserede faciliteter, der kan understøtte et innovationsforløb gennem alle faser. Fra produktidé til kommercialisering.

Du kan leje vores unikke labs.
  • Demorestaurant til temaer, oplevelser, værtskab, undervisning
  • Demosupermarked til varepræsentationer, foto shoots, undervisning, udstillinger og analyser af købsadfærd
  • Testkøkkenhave med mødefacilitet om sommeren 
  • Smagsøen til udstilling af nyheder og mulighed for smagsfeedback
  • Udviklingskøkken til temaer, produktudvikling med og/eller uden kunder, undervisning m.v.
  • Fotostudie med professionelt kamera og lys med mulighed for mindre opstillinger og pack shots

Kontakt

Gyda Bay

COO, Innovation Hub FOOD & HEALTH

gmb@baggersorensen.com

+45 6118 8185


DANDY Business Park Innovation Hub FOOD er projektleder på projektet Turboplant finansieret af Industriens Fond.

Læs mere om Turboplant her

Matchmaker

I vores matchmaker-organisation hjælper vi SMV’er med at skabe innovation, vækst og jobmuligheder. Dedikeret forbinder vi virksomheder, vidensinstitutioner, myndigheder, netværk, studerende, investorer og ‘kloge penge’.

Samarbejdspartnere

Som dynamisk fællesskab er DANDY Business Park bygget op omkring samarbejder med stærke partnere. Samarbejderne bygger på vidensdeling på tværs af organisationer og skaber et miljø med optimale betingelser for vækst, jobskabelse og produktion af ny viden. 

Skal vi lege?

Uanset om du er en startup, der ønsker at få fart på din virksomhed, eller en veletableret virksomhed på udkig efter vækstmuligheder, har vi den ideelle pakke til dig.

Vil du leje?

Vi ønsker en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så vi skaber den optimale synergi. Kom med i fællesskabet.

Vi åbner op og inviterer ind.

9. oktober 2024 kl. 08:30

Kompetenceforløb: Få et alletiders advisory board

Er du klar til at sætte dit (måske) første advisory board, men er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Så skal du deltage på dette workshopforløb! Forløbet er praksisnært, og tager udgangspunkt i DIN virksomhed, og det DU gerne vil have ud af et advisory board.

5. september 2024 kl. 14:00

Key take aways fra LinkedSummit 2024

Gik du glip af LinkedSummit 2024? Så har du nu chancen for at få de mest lærerige og indsigtsfulde oplevelser, som vi tog med hjem fra den populære årlige konference – KUN om LinkedIn.

26. september 2024 kl. 08:30

Opstil jeres første CO2-regnskab

KICKSTART jeres virksomhed ESG arbejde og få styr på “E”et med et CO2 regnskab. Få overblik over data på CO2 udledningerne i din virksomheder og kompetencerne til at lave jeres CO2 regnskab.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Gyda Bay, COO Innovation Hub Food

Mød Gyda og teamet i Innovation Hub FOOD

Mød Gyda Bay, COO Innovation Hub FOOD. Med et stærkt team bag sig, arbejder hun målrettet efter at finde den nyeste viden og banebrydende forskning for at styrke fødevarevirksomhedernes udvikling og vækst.

De to undervisere: Philip og Martin lærer deltagerene om surdejsbrødbagning

Kreativitet og innovation simrer i Brønnums Food Lab

Brønnum, en af Danmarks mest erfarne fuldservice-leverandører af storkøkkenudstyr, har etableret et Food Lab i udviklingskøkkenet hos Food Innovation House. For Brønnum er deres Food Lab mere end blot et køkken;

Dina Food flytter tilbage til Food Innovation House

Hjemme er bedst: Dina Food vender tilbage til Food Innovation House

Efter et år ude er Dina Food nu atter hjemme i de velkendte omgivelser i Food Innovation House. En beslutning, der føles som en hjemkomst for virksomheden. Hjemkomsten blev fejret med et stort udvalg af Dina Foods lækre kager og desserter i Food Innovation House. 

Ny CEO til DANDY Business Park

Mød vores nye CEO for DANDY Business Park