Fremtidens kreative fødevarehub.  

Gør din fødevarevirksomhed til en del af landets bedste fødevarefællesskab, hvor vi sammen skaber de perfekte rammer for innovation, forretningsudvikling og vækst. Vi samarbejder med specialister og partnere, der står klar til at guide dig igennem forretnings- og produktudvikling.

Innovation Hub FOOD er berøringsfladen mellem mange fagligheder, der alle deler passionen for fødevarer. Det giver store synergier og faglig sparring virksomhederne imellem. Fælles er et naturligt fokus på bæredygtige fødevarer, forenet i et fællesskab, hvor vi nyder godt af et tæt regionalt og nationalt samarbejde med aktører på tværs af branchen.

Du får glæde af specialister med bred erfaring, som kan hjælpe med at udarbejde en ny strategi, der vil fungere som solidt fundament for vækstbaseret forretningsudvikling. Har du en ambition om at udvikle din forretning, står vi klar til at facilitere innovationsforløb, som følger dig lige fra de første produktidéer til det endelige fødevarekoncept og brand. Uanset virksomhedstype.

Adgang til unikke faciliteter og specialister.

Innovation Hub FOOD er hele Danmarks fødevareunivers, hvor kreativitet, undervisning, formidling, madglæde og fantasien kan få frit løb. Bliv en del af fællesskabet og få optimale betingelser for viden og kapital til fødevareprojekter. Parken rummer en række specialiserede faciliteter, der kan understøtte et innovationsforløb gennem alle faser. Fra produktidé til kommercialisering.

Du kan leje vores unikke labs.
  • Demorestaurant til temaer, oplevelser, værtskab, undervisning
  • Demosupermarked til varepræsentationer, foto shoots, undervisning, udstillinger og analyser af købsadfærd
  • Testkøkkenhave med mødefacilitet om sommeren 
  • Smagsøen til udstilling af nyheder og mulighed for smagsfeedback
  • Udviklingskøkken til temaer, produktudvikling med og/eller uden kunder, undervisning m.v.
  • Fotostudie med professionelt kamera og lys med mulighed for mindre opstillinger og pack shots

Kontakt

Gyda Bay

COO, Innovation Hub FOOD & HEALTH

gmb@baggersorensen.com

+45 6118 8185

Matchmaker

I vores matchmaker-organisation hjælper vi SMV’er med at skabe innovation, vækst og jobmuligheder. Dedikeret forbinder vi virksomheder, vidensinstitutioner, myndigheder, netværk, studerende, investorer og ‘kloge penge’.

Samarbejdspartnere

Som dynamisk fællesskab er DANDY Business Park bygget op omkring samarbejder med stærke partnere. Samarbejderne bygger på vidensdeling på tværs af organisationer og skaber et miljø med optimale betingelser for vækst, jobskabelse og produktion af ny viden. 

Skal vi lege?

Uanset om du er en startup, der ønsker at få fart på din virksomhed, eller en veletableret virksomhed på udkig efter vækstmuligheder, har vi den ideelle pakke til dig.

Vil du leje?

Vi ønsker en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så vi skaber den optimale synergi. Kom med i fællesskabet.

Vi åbner op og inviterer ind.

3. maj 2024 kl. 12:00

SDUx – Datavisualisering

Visualiseringer er et vigtigt værktøj for at få et overblik over datafordelinger og indsigt i fremherskende datamønstre på en forståelig, intuitiv og visuel måde. På kurset lærer du principperne bag visualisering samt de mest almindelige visualiseringsteknikker

29. april 2024 kl. 12:00

SDUx – Introduktion til Maskinlæring

Kurset giver dig grundlæggende færdigheder til at forstå og implementere simple maskinlæringsalgoritmer.

15. april 2024 kl. 12:00

SDUx – Introduktion til Cybersikkerhed

Kurset introducerer de grundlæggende elementer af national cybersikkerhed og illustrerer, hvilke tiltag virksomheder, offentlige myndigheder og enkeltpersoner kan iværksætte for at øge deres egen cybersikkerhed.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Ny CEO til DANDY Business Park

Mød vores nye CEO for DANDY Business Park

Vi opruster med ekstra kommunikations- og marketingskræfter

Mød Malene Staael, vores nyeste kollega i Kommunikations-, Marketings- og Eventteamet i DANDY Business Park

Nystartet studentermedhjælper og event host

Mød Laura Pedersen, vores nye studentermedhjælper og event host, som vil blive et velkendt ansigt i parken.

Bæredygtighed er  blevet ‘License to Operate’

Mød Morten Kjeldgaard, COO Innovation Hub SUSTAIN