Skal vi lege?  

I DANDY Business Park kommer iværksættere, visionære ledere og innovative tænkere sammen. Vi deler vores historier, ideer og drømme. Og derved skaber vi et fællesskab, der driver virksomheder fremad.

Som partner får du adgang til et netværk af ligesindede mennesker, der brænder for at se virksomheder vokse. Du bliver omfavnet af en atmosfære, hvor ideer møder handling, og hvor vækst og innovation bliver til virkelighed.

Men det stopper ikke der. Som partner får du mulighed for at deltage i eksklusive arrangementer, workshops og projekter. Du bliver en del af et dynamisk fællesskab, så du kan udvide dit netværk og skabe forbindelser med mennesker, der hjælper dig med at nå dine mål.

Her er nogle af de faciliteter og muligheder, du kan få:

 • Adgang til alle 30+ mødelokaler i parkens huse.
 • Adgang til vores specielle innovationslokaler. Udviklingskøkken, udviklingsbageri, podcast-studie og fotostudie.
 • Adgang til Blue Box Lab, QUANTUM og SMART-U Lab.
 • Mulighed for at afholde egne events i husene samt få omtale.
 • Deltagelse i hele parkens aktiviteter.
 • Indstillingsret af emner til Hands-on Mikrofonden.
 • Logo på vores markedsføringsmaterialer.
 • Deltagelse i fire Advisory Board-møder. To af møderne er tværfaglige, og to er fagspecifikke. Møderne giver dig indflydelse på, hvilke projekter og aktiviteter vi skal arbejde med.
 • Deltagelse i flere events om året, også med indlæg/udstilling.
 • Fleksible fly-in arbejdspladser med wi-fi og god kaffe.
 • Udstilling af produkter, showcases og projekter.

Du og din virksomhed, institution eller organisation kan være med gennem en af vores modeller for partnerskab. Du får adgang til et bredt udvalg af faciliteter og ressourcer i parkens bygninger, herunder moderne kontorer, mødelokaler, live labs og demonstrationsfaciliteter. Det hjælper dig med at drive din virksomhed mere effektivt og produktivt. 

Det kræver ikke, at du bor hos os 24/7. Du kan være med og bruge DANDY Business Park som platform, satellit eller decentral arbejdsplads. Uanset om du vælger en stor eller lille partnerskabspakke, vil du altid være en del af huset på lige fod med de fast tilknyttede lejere og partnere. Deltag i aktiviteter, events, forretningsudvikling, inspirationsrejser m.m., og bidrag med din viden, indsigt og erfaring. Vi har skabt to skalerbare og fleksible partnerskabsmodeller, som kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Vil du lære vores partnere at kende?

Det tværfaglige samarbejde i DANDY Business Park tager sit afsæt i Triple Helix-modellen, der bygger på samarbejde og vidensdeling på tværs af organisationer. Er du nysgerrig på, hvem vi samarbejder med, kan du se vores mange samarbejdspartnere her.

Kontakt

Michaela Andersen

COO, Innovation Hub TECH & CMO DANDY Business Park

mia@baggersorensen.com

+45 4040 1282

Morten Kjeldgaard

COO, Innovation Hub SUSTAIN

mkj@baggersorensen.com

+45 4020 7676

Gyda Bay

COO, Innovation Hub FOOD & HEALTH

gmb@baggersorensen.com

+45 6118 8185

ALL INCLUSIVE

Vi hylder det hele menneske.

En vigtig forudsætning for virksomheders vækst er medarbejdernes trivsel. Derfor tilbyder vi All Inclusive, det gør det nemmere at være i en travl hverdag. Mad, massage, motion og meget mere.