Danmarks bedste bæredygtighedshub.  

Tag din virksomhed med på en inspirerende rejse imod mere bæredygtighed. Kom med i vores grønne forretningsfællesskab og få muligheden for at opbygge meningsfulde relationer med andre drevet af samme vision som dig.

Innovation Hub SUSTAIN er et fælles arbejdsrum dedikeret til at fremme innovation, bæredygtig tænkning og vækst. Her mødes mennesker med målet om at samarbejde, drive positiv forandring og folde bæredygtigheden ud. Du bliver en del af et fællesskab af grønne virksomheder, der vil videre.

  • Stort og stærkt netværk
  • Vækstprogrammer
  • Iværksætterhubs
  • Tværfaglige projekter
  • Videnssamarbejder med bl.a. SDU, VIA, UCL, CLEAN
  • Kapital- og mentornetværk

Vi tror på, at styrken i vores fællesskab ligger i samarbejdet mellem folk, der drives af det samme formål. Derfor prioriterer vi at skabe et rum for udveksling af ideer, samarbejde om projekter og nye muligheder for vækst og udvikling. 

Et fælles arbejdsrum dedikeret til bæredygtig tænkning.

Med vores stærke partnere og de mange mennesker, der gæster os årligt, byder vi på muligheden for at opbygge et værdifuldt netværk og samarbejde med aktører inden for grøn teknologi og -omstilling. Heriblandt virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, brancheorganisationer og myndigheder. Du får plads i et dynamisk fællesskab af ligesindede, der ligesom dig stræber efter at styrke den bæredygtige dagsorden i fremtiden og i dag.

Kontakt


DANDY Business Park Innovation Hub SUSTAIN er navigator på projektet Afkobling 2030, finansieret af Industriens Fond.

Læs mere om Afkobling 2030 her

ALL INCLUSIVE

Vi hylder det hele menneske.

En vigtig forudsætning for virksomheders vækst er medarbejdernes trivsel. Derfor tilbyder vi All Inclusive, det gør det nemmere at være i en travl hverdag. Mad, massage, motion og meget mere.

Skal vi lege?

Uanset om du er en startup, der ønsker at få fart på din virksomhed, eller en veletableret virksomhed på udkig efter vækstmuligheder, har vi den ideelle pakke til dig.

Vil du leje?

Vi ønsker en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så vi skaber den optimale synergi. Kom med i fællesskabet.

Vi åbner op og inviterer ind.

9. oktober 2024 kl. 08:30

Kompetenceforløb: Få et alletiders advisory board

Er du klar til at sætte dit (måske) første advisory board, men er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Så skal du deltage på dette workshopforløb! Forløbet er praksisnært, og tager udgangspunkt i DIN virksomhed, og det DU gerne vil have ud af et advisory board.

5. september 2024 kl. 14:00

Key take aways fra LinkedSummit 2024

Gik du glip af LinkedSummit 2024? Så har du nu chancen for at få de mest lærerige og indsigtsfulde oplevelser, som vi tog med hjem fra den populære årlige konference – KUN om LinkedIn.

26. september 2024 kl. 08:30

Opstil jeres første CO2-regnskab

KICKSTART jeres virksomhed ESG arbejde og få styr på “E”et med et CO2 regnskab. Få overblik over data på CO2 udledningerne i din virksomheder og kompetencerne til at lave jeres CO2 regnskab.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Vinderne af GoGreen Week konkurrencerne

GoGreen Week er veloverstået, og vi har fundet frem til de heldige vindere af vores to konkurrencer.

Nabogo

Hvad kan vi i DANDY Business Park gøre for at fremme samkørsel?

Forestil dig en arbejdsdag, hvor du ikke kun deler arbejdsopgaver med kollegerne, men også køreturen til og fra arbejde. Dette kan blive en realitet med Nabogos app, en innovativ løsning udviklet af en virksomhed, der har sit Vejle-kontor i DANDY Business Park i Resilience House.

Mød Michaela fra Innovation Hub TECH

I spidsen for Innovation Hub TECH hos DANDY Business Park står COO Michaela Andersen – hun er samtidig CMO for DANDY Business Park.

Er jordskokken Danmarks nye superfood?

Johannes’ vision for Kikkenborg er ambitiøs. Han drømmer ikke kun om at gøre Kikkenborg Food til en fuldtidsbeskæftigelse, men også om at skabe arbejdspladser og understøtte lokalsamfundet. Hans engagement i at bruge jordskokken som en bæredygtig ressource viser et dybt ønske om at bidrage positivt til dansk landbrug og global sundhed.