Danmarks bedste bæredygtighedshub.  

Tag din virksomhed med på en inspirerende rejse imod mere bæredygtighed. Kom med i vores grønne forretningsfællesskab og få muligheden for at opbygge meningsfulde relationer med andre drevet af samme vision som dig.

Innovation Hub SUSTAIN er et fælles arbejdsrum dedikeret til at fremme innovation, bæredygtig tænkning og vækst. Her mødes mennesker med målet om at samarbejde, drive positiv forandring og folde bæredygtigheden ud. Du bliver en del af et fællesskab af grønne virksomheder, der vil videre.

  • Stort og stærkt netværk
  • Vækstprogrammer
  • Iværksætterhubs
  • Tværfaglige projekter
  • Videnssamarbejder med bl.a. SDU, VIA, UCL, CLEAN
  • Kapital- og mentornetværk

Vi tror på, at styrken i vores fællesskab ligger i samarbejdet mellem folk, der drives af det samme formål. Derfor prioriterer vi at skabe et rum for udveksling af ideer, samarbejde om projekter og nye muligheder for vækst og udvikling. 

Et fælles arbejdsrum dedikeret til bæredygtig tænkning.

Med vores stærke partnere og de mange mennesker, der gæster os årligt, byder vi på muligheden for at opbygge et værdifuldt netværk og samarbejde med aktører inden for grøn teknologi og -omstilling. Heriblandt virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, brancheorganisationer og myndigheder. Du får plads i et dynamisk fællesskab af ligesindede, der ligesom dig stræber efter at styrke den bæredygtige dagsorden i fremtiden og i dag.

Kontakt

Morten Kjeldgaard

COO, Innovation Hub SUSTAIN

mkj@baggersorensen.com

+45 4020 7676


DANDY Business Park Innovation Hub SUSTAIN er navigator på projektet Afkobling 2030, finansieret af Industriens Fond.

Læs mere om Afkobling 2030 her

ALL INCLUSIVE

Vi hylder det hele menneske.

En vigtig forudsætning for virksomheders vækst er medarbejdernes trivsel. Derfor tilbyder vi All Inclusive, det gør det nemmere at være i en travl hverdag. Mad, massage, motion og meget mere.

Skal vi lege?

Uanset om du er en startup, der ønsker at få fart på din virksomhed, eller en veletableret virksomhed på udkig efter vækstmuligheder, har vi den ideelle pakke til dig.

Vil du leje?

Vi ønsker en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så vi skaber den optimale synergi. Kom med i fællesskabet.

Vi åbner op og inviterer ind.

26. september 2024 kl. 08:30

Opstil jeres første CO2-regnskab

KICKSTART jeres virksomhed ESG arbejde og få styr på “E”et med et CO2 regnskab. Få overblik over data på CO2 udledningerne i din virksomheder og kompetencerne til at lave jeres CO2 regnskab.

13. juni 2024 kl. 09:00

Aktiver din bæredygtige forretningsplan – Vejle

Virksomheder skal i dag leve op til kunder, som skal ESG-rapportere, men der eksisterer ikke en systematik, så hvordan aktiverer man som SMV en grøn forretningsplan i en digital transformation med ESG-rapportering for øje?

7. juni 2024 kl. 09:00

Viden om det nye emballagedirektiv – hvad gør jeg som virksomhed?  Bæredygtig emballage

Når Danmark 1. juli 2025 indfører et producentansvar på emballage, som omfatter mere end 40.000 virksomheder, venter der selvfølgelig masser af udfordringer. Ved at give producenterne ansvaret for deres emballage, når det er blevet til affald, forventer vi at få bedre og mere bæredygtige emballager.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Mød Michaela fra Innovation Hub TECH

I spidsen for Innovation Hub TECH hos DANDY Business Park står COO Michaela Andersen – hun er samtidig CMO for DANDY Business Park.

Er jordskokken Danmarks nye superfood?

Johannes’ vision for Kikkenborg er ambitiøs. Han drømmer ikke kun om at gøre Kikkenborg Food til en fuldtidsbeskæftigelse, men også om at skabe arbejdspladser og understøtte lokalsamfundet. Hans engagement i at bruge jordskokken som en bæredygtig ressource viser et dybt ønske om at bidrage positivt til dansk landbrug og global sundhed.

Strategisk digital transformation: Nøglen til det succesfuld AI-arbejde

Opdag hvordan en strategisk tilgang til AI kan transformere din virksomhed ved at behandle teknologien som en værdifuld medarbejder, klar til at samarbejde og drive innovation.

CGJ Energy gør den grønne omstilling til virkelighed

Midt i DANDY Business Parks innovative miljø i Green Tech Center finder du rådgivningsfirmaet CGJ Energy, som er pionerer inden for den grønne omstilling. Med mere end tre årtiers erfaring med at udvikle energisystemer tilbyder de virksomheder – med særligt fokus på landbrug – assistance til at skabe fremtidens energilandskab.