Danmarks bedste bæredygtighedshub.  

Tag din virksomhed med på en inspirerende rejse imod mere bæredygtighed. Kom med i vores grønne forretningsfællesskab og få muligheden for at opbygge meningsfulde relationer med andre drevet af samme vision som dig.

Innovation Hub SUSTAIN er et fælles arbejdsrum dedikeret til at fremme innovation, bæredygtig tænkning og vækst. Her mødes mennesker med målet om at samarbejde, drive positiv forandring og folde bæredygtigheden ud. Du bliver en del af et fællesskab af grønne virksomheder, der vil videre.

  • Stort og stærkt netværk
  • Vækstprogrammer
  • Iværksætterhubs
  • Tværfaglige projekter
  • Videnssamarbejder med bl.a. SDU, VIA, UCL, CLEAN
  • Kapital- og mentornetværk

Vi tror på, at styrken i vores fællesskab ligger i samarbejdet mellem folk, der drives af det samme formål. Derfor prioriterer vi at skabe et rum for udveksling af ideer, samarbejde om projekter og nye muligheder for vækst og udvikling. 

Et fælles arbejdsrum dedikeret til bæredygtig tænkning.

Med vores stærke partnere og de mange mennesker, der gæster os årligt, byder vi på muligheden for at opbygge et værdifuldt netværk og samarbejde med aktører inden for grøn teknologi og -omstilling. Heriblandt virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, brancheorganisationer og myndigheder. Du får plads i et dynamisk fællesskab af ligesindede, der ligesom dig stræber efter at styrke den bæredygtige dagsorden i fremtiden og i dag.

Kontakt

Morten Kjeldgaard

COO, Innovation Hub SUSTAIN

mkj@baggersorensen.com

+45 4020 7676

ALL INCLUSIVE

Vi hylder det hele menneske.

En vigtig forudsætning for virksomheders vækst er medarbejdernes trivsel. Derfor tilbyder vi All Inclusive, det gør det nemmere at være i en travl hverdag. Mad, massage, motion og meget mere.

Skal vi lege?

Uanset om du er en startup, der ønsker at få fart på din virksomhed, eller en veletableret virksomhed på udkig efter vækstmuligheder, har vi den ideelle pakke til dig.

Vil du leje?

Vi ønsker en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så vi skaber den optimale synergi. Kom med i fællesskabet.

Vi åbner op og inviterer ind.

30. april 2024 kl. 14:00

Årsmøde ’24 – Hjernestof og megatrends

Bliv klogere på de hjerner, der fungerer anderledes, det der også kaldes neurodiversitet, og på otte megatrends, som vil præge fremtiden – og ikke mindst fremtidens medarbejdere.

25. april 2024 kl. 13:30

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

21. marts 2024 kl. 13:00

1. spadestik TECH House

TECH House bliver det niende hus i vores blomstrende erhvervsspark og markerer en milepæl i vores fortsatte engagement i at skabe et dynamisk miljø, hvor teknologi, innovation og bæredygtighed mødes. Vær en del af denne festdag og kom forbi til første spadestik. Så har vi bobler og kransekage klar. TIlmelding er ikke nødvendig.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Fra startup til global succes: FoulingCure er vokset ud af DANDY Business Park

I hjertet af DANDY Business Park har FoulingCure opnået stor succes med deres patenteret grønne teknologi, som effektivt renser pladevarmevekslere, uden det stopper driften. Nu står virksomheden ved en milepæl, hvor de forlader parken for at kunne samle alle deres aktiviteter ét sted. 

Ny CEO til DANDY Business Park

Mød vores nye CEO for DANDY Business Park

Vi opruster med ekstra kommunikations- og marketingskræfter

Mød Malene Staael, vores nyeste kollega i Kommunikations-, Marketings- og Eventteamet i DANDY Business Park

Nystartet studentermedhjælper og event host

Mød Laura Pedersen, vores nye studentermedhjælper og event host, som vil blive et velkendt ansigt i parken.