Vil du leje?

Virksomheder, der vil vækste, udvikler sig bedst, når de kan have fuld fokus på at gøre det, de er bedst til. Det kræver de rette ressourcer og kompetencer i de helt rigtige rammer. Rammer, der fremmer innovation, synergi og vækst i den enkelte virksomhed.

DANDY Business Park rummer de helt rigtige rammer. Her arbejder virksomheder hver for sig og sammen i projekter og netværk. Ude som inde indbyder parken og de enkelte huse til at gå nye veje og tænke store tanker. Vi har skabt plads til Innovation Hubs, vækstprogrammer, møde- og eventfaciliteter samt udviklings- og demonstrationsfaciliteter.

I parken er der 8 erhvervshuse med plads til 200 virksomheder med 1.100 vidensmedarbejdere inden for FOOD, SUSTAIN og TECH. Vi tilbyder innovative løsninger og All Inclusive, som letter hverdagen for parkens beboere og deres samarbejdspartnere. De mødes i kantinen over frokosten og har mulighed for at bruge husenes mange enestående faciliteter, hvor der er plads til alt fra hverdagens møder til store events. Virksomheder vokser, fordi de sammen har mulighed for at udvikle det, som ikke var muligt at opnå hver for sig. Derfor har vi fokus på netværk og matchmaking.

Som lejer får du:
  • Et moderne kontor tilpasset din virksomheds behov
  • Adgang til parkens mange faciliteter, mulighed for at deltage i aktiviteter og projekter. Det vil sige alle husene, services, events, netværk, live labs og markedsføring i alle hubs
  • Adgang til live labs, innovationslokaler og demonstrationsfaciliteter
  • En flok nye kolleger og bliver en del af et større netværk.

Vi ønsker en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så vi skaber den optimale synergi. Både arkitekturen i og filosofien bag er baseret på åbenhed og vidensdeling, fordi vi tror på, at det er vejen til vækst for alle.

DANDY Business Park er privatejet af Bagger-Sørensen og tager afsæt i Triple Helix-modellen med samarbejde mellem virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner og myndigheder.

Kontakt

Martin Sørensen

Ejendomschef

mars@dandybusinesspark.dk

+45 3074 7347

Lad os tage dine møder og events til nye højder.

Parkens lokaler er oplagte til alt fra workshops, møder, konferencer, events og arrangementer. Uanset størrelse hjælper vi dig med planlægning og afholdelse – og med markedsføring, velkomst, parkering og forplejning – så du og dine gæster har en god oplevelse.

Frokost og fitness på kryds og tværs.

All Inclusive er din mulighed for at udvide dit netværk, få indsigt fra andres erfaringer og opnå sparring i både personlige og professionelle udfordinger.