Adresse

Lysholt Allé 3
7100 Vejle

VELKOMMEN TIL

FOOD INNOVATION HOUSE

Food Innovation House er stedet, hvor innovation, forretningsudvikling og netværk kan udvikles på tværs af virksomheder, fagområder og specialviden, for at danske fødevarevirksomheder kan klare sig i den globale konkurrence.

Huset samler fødevareproducenter, forskningsmiljøer og gastronomiske stjerner. Få adgang til et moderne kontorhus på 3.000 m2 med stort udviklingskøkken, udviklingsbageri, demo-supermarked, demorestaurant, foto-/filmstudie, udstillingsområde, TasteLab samt konference- og mødefaciliteter.  Samt bemandet reception for service til husets lejere og partnere samt aktivitetskoordinering.

Iværksættere, producenter, landmænd, kokke, forskere, ernæringseksperter, designere og madeksperter mødes på tværs af faggrupper for at inspirere hinanden og udvikle nye koncepter. De unikke faciliteter skaber et univers, hvor kreativitet, undervisning, formidling, madglæde og fantasi kan få frit løb. Huset tilbyder blandt andet:

  • Demo-restaurant til temaer, oplevelser, værtskab, undervisning
  • Demo-supermarked til varepræsentationer, fotoshoots, undervisning, udstillinger og analyser af købsadfærd
  • Udviklingskøkken til temaer, produktudvikling med og/eller uden kunder, undervisning m.v.
  • Udviklingsbageri til temaer, produktudvikling med og/eller uden kunder, undervisning m.v.
  • Fotostudie med professionelt kamera og lys med mulighed for mindre opstillinger og pack shots   
  • Testkøkkenhave med mødefacilitet om sommeren 
  • Smagsøen til udstilling af nyheder og mulighed for smagsfeedback 
  • Showroom til udstilling af lejer/-partnerprodukter, temaudstillinger, minimesser

Mød receptionisten

Kom forbi og drik en kop kaffe med Rasmus.

Rasmus Friis

Receptionist, Food Innovation House

foodinnovationhouse@baggersorensen.com

+45 5170 5570

Produktudvikling.

En udviklingsdag i Food Innovation House kan starte i udviklingskøkkenet eller -bageriet og være starten på et forløb, der naturligt fortsætter i TasteLab, demo-restauranten, fotostudiet, demo-supermarkedet eller noget femte.

Smag og test.

Der kan udvikles nye retter og produkter, ske produktjusteringer af fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller alternative ingredienser. Inviter kolleger, kunder, leverandører og målgrupper til leg med maden, smagen, konsistensen, råvarerne, emballager, købsadfærd m.m.

Vil du være en del af parken?

Kontakt Martin Sørensen og få en snak om mulighederne.

Martin Sørensen

Ejendomschef

mars@baggersorensen.com

+45 3074 7347