Udviklingskøkken.

Mulighederne med udviklingskøkkenet

Næsten alt er muligt i udviklingskøkkenet. I kan lave prøveproduktion, hands-on workshops, salgsforbedrende møder eller innovationsforløb. Her får I nogle faciliteter, hvor I kan udvikle nye retter og produkter, gennemføre produktjusteringer – fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller alternative ingredienser. Leg med kolleger, kunder, målgrupper, maden, smage, konsistens og råvarer – kun fantasien sætter grænser.

Hvad er indeholdt i lejen?

Køkkenet er moderne, fuldt udstyret og optimalt til ca. 10 personer. Med i lejen er et mødelokale med storskærm i direkte tilknytning samt lagerfaciliteter incl. frost og køl. Rummet giver med sine kameraer, mulighed for optagelse af sekvenser fra dagen, live streaming til andre lokationer samt mulighed for at tage optagelserne med hjem på et usb-stik til senere brug i fx markedsføring på de sociale medier, YouTube, web mv.

Tilkøb kompetencer

Står I og mangler samarbejdspartnere, kokke, udviklere, ernæringseksperter, forskere, specielle ingredienser eller lignende til udviklingsdagen, er vi gerne behjælpelige.

Kontakt os gerne for mere information.

Kontakt

Gyda Bay

COO, Innovation Hub FOOD & HEALTH

gmb@dandybusinesspark.dk

+45 6118 8185

Vi åbner op og inviterer ind.

Opstil jeres første CO2-regnskab

KICKSTART jeres virksomhed ESG arbejde og få styr på “E”et med et CO2 regnskab. Få overblik over data på CO2 udledningerne i din virksomheder og kompetencerne til at lave jeres CO2 regnskab.

GoGreen Week

Velkommen til en helt særlig uge i DANDY Business Park! Fra den 17. til den 21. juni 2024 inviterer vi dig med på en spændende rejse ind i fremtiden med vores GoGreen Week

Aktiver din bæredygtige forretningsplan – Vejle

Virksomheder skal i dag leve op til kunder, som skal ESG-rapportere, men der eksisterer ikke en systematik, så hvordan aktiverer man som SMV en grøn forretningsplan i en digital transformation med ESG-rapportering for øje?

Vi når længere sammen end hver for sig.

Nabogo

Hvad kan vi i DANDY Business Park gøre for at fremme samkørsel?

Forestil dig en arbejdsdag, hvor du ikke kun deler arbejdsopgaver med kollegerne, men også køreturen til og fra arbejde. Dette kan blive en realitet med Nabogos app, en innovativ løsning udviklet af en virksomhed, der har sit Vejle-kontor i DANDY Business Park i Resilience House.

Mød Michaela fra Innovation Hub TECH

I spidsen for Innovation Hub TECH hos DANDY Business Park står COO Michaela Andersen – hun er samtidig CMO for DANDY Business Park.

Er jordskokken Danmarks nye superfood?

Johannes’ vision for Kikkenborg er ambitiøs. Han drømmer ikke kun om at gøre Kikkenborg Food til en fuldtidsbeskæftigelse, men også om at skabe arbejdspladser og understøtte lokalsamfundet. Hans engagement i at bruge jordskokken som en bæredygtig ressource viser et dybt ønske om at bidrage positivt til dansk landbrug og global sundhed.

Strategisk digital transformation: Nøglen til det succesfuld AI-arbejde

Opdag hvordan en strategisk tilgang til AI kan transformere din virksomhed ved at behandle teknologien som en værdifuld medarbejder, klar til at samarbejde og drive innovation.