Udviklingskøkken.

Mulighederne med udviklingskøkkenet

Næsten alt er muligt i udviklingskøkkenet. I kan lave prøveproduktion, hands-on workshops, salgsforbedrende møder eller innovationsforløb. Her får I nogle faciliteter, hvor I kan udvikle nye retter og produkter, gennemføre produktjusteringer – fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller alternative ingredienser. Leg med kolleger, kunder, målgrupper, maden, smage, konsistens og råvarer – kun fantasien sætter grænser.

Hvad er indeholdt i lejen?

Køkkenet er moderne, fuldt udstyret og optimalt til ca. 10 personer. Med i lejen er et mødelokale med storskærm i direkte tilknytning samt lagerfaciliteter incl. frost og køl. Rummet giver med sine kameraer, mulighed for optagelse af sekvenser fra dagen, live streaming til andre lokationer samt mulighed for at tage optagelserne med hjem på et usb-stik til senere brug i fx markedsføring på de sociale medier, YouTube, web mv.

Tilkøb kompetencer

Står I og mangler samarbejdspartnere, kokke, udviklere, ernæringseksperter, forskere, specielle ingredienser eller lignende til udviklingsdagen, er vi gerne behjælpelige.

Kontakt os gerne for mere information.

Kontakt

Gyda Bay

COO, Innovation Hub FOOD & HEALTH

gmb@baggersorensen.com

+45 6118 8185

Vi åbner op og inviterer ind.

Årsmøde ’24 – Hjernestof og megatrends

Bliv klogere på de hjerner, der fungerer anderledes, det der også kaldes neurodiversitet, og på otte megatrends, som vil præge fremtiden – og ikke mindst fremtidens medarbejdere.

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

1. spadestik TECH House

TECH House bliver det niende hus i vores blomstrende erhvervsspark og markerer en milepæl i vores fortsatte engagement i at skabe et dynamisk miljø, hvor teknologi, innovation og bæredygtighed mødes. Vær en del af denne festdag og kom forbi til første spadestik. Så har vi bobler og kransekage klar. TIlmelding er ikke nødvendig.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Fra startup til global succes: FoulingCure er vokset ud af DANDY Business Park

I hjertet af DANDY Business Park har FoulingCure opnået stor succes med deres patenteret grønne teknologi, som effektivt renser pladevarmevekslere, uden det stopper driften. Nu står virksomheden ved en milepæl, hvor de forlader parken for at kunne samle alle deres aktiviteter ét sted. 

Ny CEO til DANDY Business Park

Mød vores nye CEO for DANDY Business Park

Vi opruster med ekstra kommunikations- og marketingskræfter

Mød Malene Staael, vores nyeste kollega i Kommunikations-, Marketings- og Eventteamet i DANDY Business Park

Nystartet studentermedhjælper og event host

Mød Laura Pedersen, vores nye studentermedhjælper og event host, som vil blive et velkendt ansigt i parken.