Events.

Kommende events

28. august 2024 kl. 09:00

Mød EIFO Danmarks Eksport & Investeringsfond

Danmarks Eksport & Investeringsfond (EIFO) tilbyder muligheder for at rejse risikovillig kapital til udvikling og vækst til danske virksomheder i alle stadier. Fonden stiller deres netværk og kompetencer i spil til gavn for virksomheder.

5. september 2024 kl. 14:00

Key take aways fra LinkedSummit 2024

Gik du glip af LinkedSummit 2024? Så har du nu chancen for at få de mest lærerige og indsigtsfulde oplevelser, som vi tog med hjem fra den populære årlige konference – KUN om LinkedIn.

26. september 2024 kl. 08:30

Opstil jeres første CO2-regnskab

KICKSTART jeres virksomhed ESG arbejde og få styr på “E”et med et CO2 regnskab. Få overblik over data på CO2 udledningerne i din virksomheder og kompetencerne til at lave jeres CO2 regnskab.

9. oktober 2024 kl. 08:30

Kompetenceforløb: Få et alletiders advisory board

Er du klar til at sætte dit (måske) første advisory board, men er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Så skal du deltage på dette workshopforløb! Forløbet er praksisnært, og tager udgangspunkt i DIN virksomhed, og det DU gerne vil have ud af et advisory board.

28. november 2024 kl. 08:30

Velkommen til DANDY Business Park

For at sikre en varm velkomst og en god onboarding for jeres nye medarbejdere, er vi glade for at introducere vores månedlige ‘Velkommen til DANDY Business Park’. En række morgenmøder der er designet til at give nye medarbejdere en grundig introduktion til vores erhvervspark og dens mange faciliteter og services.

Desværre, ingen nyheder matchede din søgning.

Afholdte events

21. juni 2024 kl. 06:00

GoGreen Week

Velkommen til en helt særlig uge i DANDY Business Park! Fra den 17. til den 21. juni 2024 inviterer vi dig med på en spændende rejse ind i fremtiden med vores GoGreen Week

17. juni 2024 kl. 09:30

Turbo Plant: Bælgdag på Dallerupgård

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

13. juni 2024 kl. 09:00

Aktiver din bæredygtige forretningsplan – Vejle

Virksomheder skal i dag leve op til kunder, som skal ESG-rapportere, men der eksisterer ikke en systematik, så hvordan aktiverer man som SMV en grøn forretningsplan i en digital transformation med ESG-rapportering for øje?

11. juni 2024 kl. 10:00

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

7. juni 2024 kl. 09:00

Viden om det nye emballagedirektiv – hvad gør jeg som virksomhed?  Bæredygtig emballage

Når Danmark 1. juli 2025 indfører et producentansvar på emballage, som omfatter mere end 40.000 virksomheder, venter der selvfølgelig masser af udfordringer. Ved at give producenterne ansvaret for deres emballage, når det er blevet til affald, forventer vi at få bedre og mere bæredygtige emballager.

6. juni 2024 kl. 09:00

AI som medspiller: Strategien for fremtidens arbejdsplads

Velkommen til en halv dag dedikeret til forståelsen af kunstig intelligens som en integreret del af vores professionelle teams. Dette event, som bygger videre på vores tidligere, populære events med fokus på kunstig intelligens, inviterer dig til at udforske, hvordan AI kan transformere virksomheder ved at blive tænkt ind som en kollega snarere end blot en teknologi.

30. maj 2024 kl. 15:00

Mere tillid – mindre konflikt. Udbudsstrategi & kontraktstyring som tillidsopbyggende værktøjer.

På Rambølls kontor i Vejle afholdes dette temamøde, hvor de inviterer amarbejdspartnere i den offentlige og private sektor, samt studerende til nogle inspirerende oplæg og en dialog om tidens tendenser.

29. maj 2024 kl. 14:00

Styrk din virksomheds cybersikkerhed: Erfaringer og strategier til beskyttelse mod cyberangreb

Danske virksomheder står over for en række nye risici og uventede kriser i en stadig mere uforudsigelig verden. Cyberkriminalitet er en af de største trusler i dag, og det er derfor afgørende for danske virksomheder at øge deres modstandsdygtighed mod cyberangreb, da disse kan have alvorlige konsekvenser for både økonomi og omdømme.

28. maj 2024 kl. 09:00

Sparring på din eksportstrategi

Overvejer du at udvide virksomhedens aktiviteter til nye markeder? Mød Trade Council i Vejle og få sparring på din eksportstrategi.

27. maj 2024 kl. 09:00

SDUx – Kursus i AI & digitalisering

SDUx er en eksperimenterede uddannelseshub skabt i samarbejde mellem Syddansk Universitet og DANDY Business Park i Vejle. 

21. maj 2024 kl. 09:00

Delegationstur til IoT Solutions World Congress, Barcelona

IoT Solutions World Congress (IOTSWC) er et af de førende event i Europa om IoT og digitale teknologier i en bæredygtig og nyskabende kontekst – og du er inviteret med!

16. maj 2024 kl. 15:00

Fremtidens Byggeplads

På Rambølls kontor i Vejle afholdes dette temamøde, hvor de inviterer amarbejdspartnere i den offentlige og private sektor, samt studerende til nogle inspirerende oplæg og en dialog om tidens tendenser.

16. maj 2024 kl. 09:00

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

30. april 2024 kl. 14:00

Årsmøde ’24 – Hjernestof og megatrends

Bliv klogere på de hjerner, der fungerer anderledes, det der også kaldes neurodiversitet, og på otte megatrends, som vil præge fremtiden – og ikke mindst fremtidens medarbejdere.

25. april 2024 kl. 13:30

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

25. april 2024 kl. 09:00

ESG og Bæredygtighed

Dage, hvor det var nok blot at være en underleverandør, er forbi. I dag skal virksomheder tilpasse sig en opdateret tilgang til bæredygtighedsrapportering. Dette indebærer en obligatorisk rapportering om miljøbeskyttelse, sociale initiativer og god ledelsespraksis, også kendt som ESG.

22. april 2024 kl. 13:30

Pitch af Sygehus Lillebælts ideer og udfordringer

Sygehus Lillebælt og Dandy Business Park har indgået partnerskab om fremtidens sundhedsløsninger og inviterer nu innovative virksomheder og producenter inden for AI eller special fødevarer til at deltage i en pitch-dag.

18. april 2024 kl. 15:00

Fyraftenssalon; AI på en time: Nutidens virkelighed og morgendagens strategi

Forbered dig på en intens og indsigtfuld time hos DANDY Business Park, hvor vi zoomer ind på kunstig intelligens og dens betydning for nutidens arbejdsmarked. Vil AI udfase job, eller vil det transformere dem? Hvordan matcher menneskets evne til forandring teknologiens hastighed? Disse er spørgsmål, vi vil berøre i løbet af vores Fyraftenssalon.

9. april 2024 kl. 09:00

NewTech Vejle

Vejle Kommune har i samarbejde med Erhvervskontaktudvalget med repræsentanter fra erhvervsforeningerne i kommunen taget initiativ til at etablere et nyt og eksklusivt netværk. NewTech Vejle giver virksomheder i Vejle ny viden om, hvordan de kan bringe de teknologiske muligheder i spil i nye produkter, services og forretningsmodeller.

8. april 2024 kl. 12:30

Infomøde; Mobilisering af akademisk arbejdskraft

DANDY Business Park, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Vejle Kommune, Odense Kommune og SDUx inviterer hermed til fællesmøde om jeres muligheder for hjælp til rekruttering af akademisk arbejdskraft.

21. marts 2024 kl. 13:00

1. spadestik TECH House

TECH House bliver det niende hus i vores blomstrende erhvervsspark og markerer en milepæl i vores fortsatte engagement i at skabe et dynamisk miljø, hvor teknologi, innovation og bæredygtighed mødes. Vær en del af denne festdag og kom forbi til første spadestik. Så har vi bobler og kransekage klar. TIlmelding er ikke nødvendig.

19. marts 2024 kl. 13:00

Masterclass: AI for HR-professionelle

Forstå den nye teknologi og udnyt den i HR-arbejdet

11. marts 2024 kl. 13:30

Temamøde Sundhedsinnovation på Sygehus Lillebælt: Bæredygtig og effektiv indkøb, logistik og lagerstyring

Regionerne har sat fælles regionale ambitiøse klimamål. Vi skal halvere hospitalernes CO2-udledning inden 2035 sammenlignet med 2022. Det stiller krav til vores indkøb, og fordrer en omlægning af vores forbrug og arbejdsgange.

28. februar 2024 kl. 09:00

SDUx – AI og digitalisering – UDSOLGT

UDSOLGT – tjek april og maj ud! Med praksisnær viden lærer du at bruge AI og digitalisering til at optimere og skalere drift og innovationskraft. På kurset får du den sidste nye viden baseret på flere forskeres perspektiver og praksiseksempler fra virkeligheden og hverdagen i virksomhederne.

8. februar 2024 kl. 08:30

Tilskudsmuligheder indenfor digitalisering og grøn omstilling

Er din virksomhed digitaliseret tilstrækkeligt? Skal din virksomhed have et nyt økonomisystem? Kan min produktion automatiseres yderligere? Hvad betyder den grønne omstilling for min virksomhed? Hvordan får vi flere grønne kompetencer?

30. januar 2024 kl. 10:00

 Digitale tvillinger for beslutningstagere 

Har du eller din organisation brug for viden om hvad digitale tvillinger (digital twin) er og hvor/hvordan værktøjet kan være værdiskabende? Vi gentager succesen og tilbyder igen kurset digitale tvillinger for beslutningstager – denne gang i Vejle!

17. januar 2024 kl. 08:30

Tilskudsmuligheder inden for digitalisering og grøn omstilling

Tilskudsmuligheder indenfor digitalisering og grøn omstilling. Du får viden om konkrete programmer og vil efter mødet være i stand til at komme videre med en ansøgning om tilskudsmulighederne.

12. januar 2024 kl. 14:00

Nytårskur DANDY Business Park

Vi hos DANDY Business Park er glade for at invitere til vores festlige Nytårskur. Lad os sammen byde 2024 velkommen i godt selskab og med en spændende introduktion til det fornyede DANDY Business Park.

28. november 2023 kl. 09:30

Unges rolle på fremtidens og nutidens arbejdsmarked

Arbejdsmarkedet forandrer sig. Virksomheder kæmper om arbejdskraft og kommuner kæmper om indbyggere. I midten af det hele står en lille generation af unge med både store potentialer og svære betingelser. Til dette event bliver du klogere på unge som fremtidens arbejdskraft i et nyt perspektiv.

Desværre, ingen nyheder matchede din søgning.