Events.

28. februar 2024 kl. 09:00

AI og digitalisering

Med praksisnær viden lærer du at bruge AI og digitalisering til at optimere og skalere drift og innovationskraft. På kurset får du den sidste nye viden baseret på flere forskeres perspektiver og praksiseksempler fra virkeligheden og hverdagen i virksomhederne.

30. januar 2024 kl. 14:00

Sparring på din eksportstrategi

Overvejer du at udvide virksomhedens aktiviteter til nye markeder? Mød Trade Council i Vejle og få sparring på din eksportstrategi.

17. januar 2024 kl. 08:30

Tilskudsmuligheder inden for digitalisering og grøn omstilling

Tilskudsmuligheder indenfor digitalisering og grøn omstilling. Du får viden om konkrete programmer og vil efter mødet være i stand til at komme videre med en ansøgning om tilskudsmulighederne.

25. januar 2024 kl. 09:00

NewTech Vejle

Vejle Kommune har i samarbejde med Erhvervskontaktudvalget med repræsentanter fra erhvervsforeningerne i kommunen taget initiativ til at etablere et nyt og eksklusivt netværk. NewTech Vejle giver virksomheder i Vejle ny viden om, hvordan de kan bringe de teknologiske muligheder i spil i nye produkter, services og forretningsmodeller.

12. januar 2024 kl. 14:00

Nytårskur DANDY Business Park

Vi hos DANDY Business Park er glade for at invitere til vores festlige Nytårskur. Lad os sammen byde 2024 velkommen i godt selskab og med en spændende introduktion til det fornyede DANDY Business Park.

28. november 2023 kl. 09:30

Unges rolle på fremtidens og nutidens arbejdsmarked

Arbejdsmarkedet forandrer sig. Virksomheder kæmper om arbejdskraft og kommuner kæmper om indbyggere. I midten af det hele står en lille generation af unge med både store potentialer og svære betingelser. Til dette event bliver du klogere på unge som fremtidens arbejdskraft i et nyt perspektiv.

Desværre, ingen nyheder matchede din søgning.