Bliv en del af os.

DANDY Business Park tilbyder en række innovative faciliteter og spændende events, foredrag og udstillinger. Parken rummer på alle måder de helt rigtige rammer for innovationsmiljøer, vækstprogrammer, udviklings- og demonstrationsfaciliteter samt indgåelse i forskellige projekter og netværk.

Inde som ude indbyder omgivelserne til at gå nye veje og tænke store tanker. Vi hylder det hele menneske, og derfor tilbyder vi alt, hvad du har brug for. Det giver virksomheder, der er dedikerede til vækst, alle muligheder for at koncentrere sig om kerneforretningen og blive en del af succeshistorien i DANDY Business Park.

Grundtanken bag parken er den såkaldte Triple Helix-model, som betyder, at virksomheder, myndigheder samt forsknings- og uddannelsesinstitutioner samarbejder og vidensdeler på tværs. Målet er at få specialiseret viden omsat til nye bæredygtige koncepter, forretningsmodeller, systemer og produkter. Vi har optimeret dette samarbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for virksomheders vækst og innovation via synergi og vidensdeling.

DANDY Business Park er en familieejet innovationspark på 30.000 m² med 8 erhvervshuse, 200 virksomheder og 1.100 ansatte, som er placeret i Vejle Nord.
Vi understøtter virksomheder og deres ansatte med unikke fysiske rammer og høj service samt tre unikke Innovation Hubs.

Vi er SUSTAIN, FOOD og TECH.

Det dynamiske fællesskab er bundet sammen af tre Innovation Hubs, der skaber forening og samarbejde blandt virksomheder dedikeret til vækst, innovation, fødevarer, sundhed, bæredygtighed og teknologi. Vi kalder dem SUSTAIN, FOOD og TECH.

Hver især er de en uundværlig del af parkens miljø, som byder på smukke omgivelser, unikke faciliteter, All Inclusive-services, spændende events og et gigantisk netværk. Samtidig er SUSTAIN, FOOD og TECH veletablerede fyrtårne med viden og erfaring fra hver deres verden.

SUSTAIN – Bæredygtighed og grøn omstilling
FOOD – Fødevarer og plantebaseret
TECH – Teknologi og digitalisering

Vi skaber vækst med omtanke.

I DANDY Business Park er vi dedikerede til at opnå bæredygtig vækst og udvikling. Vi hjælper virksomheder med at vækste med omtanke og tage hensyn til miljømæssige, sociale og økonomiske faktorer. Sådan kan vi sikre en bæredygtig fremtid, hvor ressourcer bruges effektivt, og miljøpåvirkningen minimeres. Læs mere om vores arbejde her.

Forresten! Kender du historien?

Familien Bagger-Sørensen lagde for over 100 år siden grundstenen til et tyggegummieventyr i Vejle: DANDY. Virksomheden og dens medarbejdere udviklede kerneforretningen ved at fokusere på innovation, være visionære og have viljen samt modet til at skabe noget større. I dag er DANDY-tyggegummiet historie, men familien har valgt at lade navnet og virksomhedens DNA leve videre i DANDY Business Park, der er etableret i midten af Danmark i Vejle Nord. Læs mere om Bagger-Sørensen her.

Kontakt

Gyda Bay

COO, Innovation Hub FOOD & HEALTH

gmb@baggersorensen.com

+45 6118 8185

Morten Kjeldgaard

COO, Innovation Hub SUSTAIN

mkj@baggersorensen.com

+45 4020 7676

Michaela Andersen

COO, Innovation Hub TECH & CMO DANDY Business Park

mia@baggersorensen.com

+45 4040 1282

DANDY Business Park – et dynamisk innovationsmiljø for bæredygtig business

Vi når længere sammen end hver for sig

Vi tror på styrken i forskelligheden. Virksomheder vokser, fordi de sammen har mulighed for at udvikle det, som ikke var muligt at opnå hver for sig. Vigtigt, når vi ønsker at fremme innovation og vækst.

Vi investerer i innovative fælleskaber

Vi tager afsæt i Triple Helix. Arbejder i økosystemerne Food, Green tech og AI/digitalisering. De spiller sammen i en dynamisk vekselvirkning. Skaber innovation i de fællesskaber, de tilsammen danner.

Vi hylder det hele menneske

Vi tilbyder All Inclusive, som gør det nemmere at være i en travl hverdag. Mad, massage og motion. Alt findes i vores Community-app. Og så tilbyder vi en stor flok kolleger.

Vi åbner op og inviterer andre ind

Vi er alt andet end et et lukket kredsløb. Åbne og bevægelige inviterer vi andre ind. Etablerer Danmarks bedst specialiserede start up miljø og byder inden for til Danmarks eneste innovationsfestival.

Vi tror på vækst gennem bæredygtig business

Vi folder bæredygtigheden ud. Vi er base for virksomheder, der vil videre. Vi har fokus på investering og funding. Dynamisk indgår vi i det samfund, vi er en del af.

Vi tager ansvar og sigter længere

Vi tager ansvar for en bæredygtig fremtid. Arbejder med FN’s verdensmål. Tænker hele vejen rundt i byggeriet med DGNB. Og har ambitiøse mål for 2030.