Adresse

Lysholt Allé 12
7100 Vejle

VELKOMMEN TIL

GREEN TECH LAB

Green Tech Lab rummer kontorfaciliteter, et miljølaboratorium samt et prototypeværksted. Vi har de optimale rammer for virksomheder og iværksættere, der har behov for at teste og demonstrere løsninger.

Levende laboratorier sikrer realistiske demonstrationer af vedvarende energiproduktioner, lagringer samt forbrugs-/styringssystemer, som muliggør systemtests og demonstrationer. Green Tech Lab er et laboratorium på 1.200 m² med prototypeværksted. Huset rummer de bedst tænkelige muligheder for at teste og demonstrere ny energiteknologi eller -service så realistisk som muligt. 

Huset rummer egne værkstedsfaciliteter til udarbejdelse af prototyper, men også til efterfølgende justeringer, så disse kan foretages umiddelbart efter test af produktet. Her kan virksomheder teste produkter og services i et kontrolleret miljø.

  • 1.200 m2  multihus 
  • Prototypeproduktion
  • Demonstration/brugertests med henblik på optimering af produktionsprocessen
  • Et værksted, hvor teori kan testes i praksis

Energi Monitor.

Den åbne IT-platform, hvor energidata fra parken og Green Tech House er tilgængelige. Et netværk af dataloggere fordelt over hele huset giver mulighed for at monitorere og forstå energiforbrug og -produktion i realtid.

Green Tech Park.

Vores energipark på 16.000 m² indeholder sol-, vind-, geotermiske og lagringsplatforme, som alle har infrastruktur til el, fjernvarme, data og køl, der er koblet til det nationale grid. Samtidig er parken dimensioneret, så den kan køre i virtuel ’ø-drift’.

Vil du være en del af parken?

Kontakt Martin Sørensen og få en snak om mulighederne.

Martin Sørensen

Ejendomschef

mars@dandybusinesspark.dk

+45 3074 7347