Adresse

Lysholt Allé 6
7100 Vejle

VELKOMMEN TIL

GREEN TECH HOUSE

Green Tech House samler aktører med bæredygtighed for øje. Huset tilbyder ud over kontorer, demofaciliteter, møde- og undervisningslokaler, gode muligheder for forretningsudvikling, netværk, innovation og samarbejde om nye grønne teknologier.

Det unikke er, at små og større virksomheder ikke blot kan teste deres produkter isoleret, men i en større sammenhæng sammen med andre produkter, som de vil skulle fungere sammen med i virkeligheden. Vores test- og demonstrationsfaciliteter giver mulighed for at teste og demonstrere dine grønne teknologiprodukters potentiale.

Her mødes virksomheder og forskere for at deltage i flere forskellige udviklings- og demonstrationsprojekter. Vi har fokus på projekter med live labs, demonstration og kommercialisering inden for energi og beslægtede områder til gavn for vækst og jobskabelse, primært i SMV- og iværksættersegmentet og gerne i samarbejde med vidensinstitutioner.

  • Et 4.000 m2 stort klyngehus i tre plan
  • Bygget i henhold til BR15-bygningsreglementet med innovative løsninger både indenfor og udenfor
  • Plads til større firmaer, projektkontorer og mindre kontorer
  • Forsynet med et åben platform BMS/CTS-system, som via en lang række dataloggere fordelt i huset samler energi- og klimadata fra hele huset i et Smart Grid-kontrolrum
  • To store undervisningslokaler, en række mødelokaler, reception samt kantine/køkken

Mød receptionisten

Kom og drik en kop kaffe med Janice.

Janice Munch Jensen

Receptionist, Green Tech House

greentechhouse@baggersorensen.com

+45 5164 0079

Energi Monitor.

Den åbne IT-platform, hvor energidata fra parken og Green Tech House er tilgængelige. Et netværk af dataloggere fordelt over hele huset giver mulighed for at monitorere og forstå energiforbrug og -produktion i realtid. 

Green Tech Park.

Vores energipark på 16.000 m² indeholder sol-, vind-, geotermiske og lagringsplatforme, som alle har infrastruktur til el, fjernvarme, data og køl, der er koblet til det nationale grid. Samtidig er parken dimensioneret, så den kan køre i virtuel ’ø-drift’.

Vil du være en del af parken?

Kontakt Martin Sørensen og få en snak om mulighederne.

Martin Sørensen

Ejendomschef

mars@baggersorensen.com

+45 3074 7347