Vi giver dig landets bedste Innovation Hubs. 

Vores erhvervsfællesskab er organiseret i tre Innovation Hubs, som skaber de bedste forudsætninger for matchmaking, innovation og vækst. Vi kalder dem FOOD, SUSTAIN og TECH.

Vi tror på, at vi når længere sammen end hver for sig. Derfor har vi skabt en stærk matchmakerorganisation med ambitionen om at understøtte samarbejder, innovation og bæredygtig vækst på tværs af virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner og myndigheder. Indsatserne har vi samlet i tre Innovation Hubs, der engagerer sig i hvert sit fokusområde.

FOOD – Fødevarer, bio og sundhed
SUSTAIN – Bæredygtighed, grøn teknologi og omstilling
TECH – Digitalisering, AI og teknologi

Dagligt arbejder vi med at hjælpe virksomheder med forretningsudvikling, innovation, demonstration, kommercialisering, matchmaking og formidlingsaktiviteter. Vi har 15.000 gæster årligt til gå-hjemmøder, konferencer, innovationsworkshops, events m.m.

Samarbejder om bæredygtig vækst.

Med vores Triple Helix-samarbejder kan du udvide dit netværk og skabe forbindelser med mennesker, der hjælper dig med at nå dine mål. Vores tre Innovation Hubs engagerer sig i innovationsprojekter, heriblandt TURBOPLANT 360, Afkobling 2030, KISMET, Sundheds Innovations-partnerskab. Blandt andet har vi i parken tre fysiske live labs, hvor innovationsprojekter udføres.

  • Fødevareinnovationslabs med udviklingskøkken, udviklingsbageri, innovationsfaciliteter, showrooms 
  • Grøn omstillingslab med platforme og data for vind, sol, geothermi og lagring af energi
  • Digital innovationslegeplads med inspiration til dataopsamling, robotter, ER, VR, AR 


Kontakt

Gyda Bay

COO, Innovation Hub FOOD & HEALTH

gmb@dandybusinesspark.dk

+45 6118 8185

Morten Kjeldgaard

COO, Innovation Hub SUSTAIN

mkj@dandybusinesspark.dk

+45 4020 7676

Michaela Andersen

COO, Innovation Hub TECH & CMO DANDY Business Park

mia@dandybusinesspark.dk

+45 4040 1282

Vi åbner op og inviterer ind.

Virksomheder vokser, fordi de sammen har mulighed for at udvikle det, som ikke var muligt at opnå hver for sig. Derfor mødes parkens beboere og samarbejdspartnere, når vi inviterer ind til større events, konferencer og gå-hjem-møder.