Adresse

Innovations Allé 3
7100 Vejle

VELKOMMEN TIL

AI INNOVATION HOUSE

Huset er for alle, der deler en passion for teknologi, nytænkning og kunstig intelligens og ønsker at lære af og dele viden med ligesindede. AI Innovation House kan bruges til at facilitere fælles innovationsprojekter, formidling og udstillinger, tests, produktpræsentationer, eksportfremstød, kompetenceudvikling mv.

I AI Innovation House mødes iværksættere, mastodonter, organisationer, ledere, institutioner, virksomheder og forskere for at inspirere hinanden og udvikle nye koncepter og softwares på tværs af brancher og teknologier. Vi kan understøtte processen fra produktudviklingen over kundereaktioner til beslutning om at sætte produktet i (prøve-)produktion.

AI Innovation House er en innovationslegeplads, som tilbyder de bedste rammer for virksomheder, der ønsker at arbejde med AI og digitalisering. Vi tilbyder live labs og demonstrationsfaciliteter, der gør det muligt at se, røre, høre og samarbejde om løsninger, der synliggør, hvordan du kan bruge AI og digitalisering i din virksomhed.

Du har adgang til værktøjer som Extended Reality, intelligent dataopsamling, podcast kits, robotter og meget mere. Her samler vi technørder og andre entusiaster inden for teknologi. Vi etablerer nye platforme og er nysgerrige på nye værktøjer, platforme og digitale redskaber. Vi kalder det for Innovationslegepladsen. 

Mød receptionisten

Kom og drik en kop kaffe med Lene.

Lene Elmgaard

Receptionist, AI Innovation House

aiinnovationhouse@dandybusinesspark.dk

+45 6141 0999

Innovationslegepladsen.

Kom og leg med – og sæt strøm til de mange muligheder. Med specialaftaler sikrer vi dig en fri adgang til brug af udvalgt AI-software, som kan være med til at fremme ideer og innovation for lejere og partnere. Du får fornøjelsen af en række gode sager:

  • Extended Reality: Tag på virtuel rejse og prøv kræfter med digitale formater
  • Intelligent dataopsamling: En fælles platform med BIG-data fra AI Innovation House, som du kan få adgang til
  • Podcast Kit: Værktøjskassen med mikrofon, kamera og udstyr til din næste podcast
  • Robotter: Lad AIH Digital Assistent byde dine kunder velkommen eller op til en dans
  • Adgang til udstillinger, supercomputere, databaser, test-lab, Play Room og Innovation Studios

QUANTUM.

Træd ind i QUANTUM og oplev det store, runde lokales mange muligheder. I AI Innovation House finder du konferencelokalet, som er oplagt til præsentation af kreative oplæg og video.

  • QUANTUM kan rumme 150 personer og har en stor 360° skærm, der gør præsentationer og undervisning fleksibelt.
  • I AI Innovation House kan du blandt andet også booke Blue Box Lab og Smart-U Lab, som lægger op til at tænke i nye baner og arbejde i nye formater.

Vil du være en del af parken?

Kontakt Martin Sørensen og få en snak om mulighederne.

Martin Sørensen

Ejendomschef

mars@dandybusinesspark.dk

+45 3074 7347