Innovationslegepladsen.  

I AI Innovation House etablerer vi nye platforme og skaber sammen innovation og udvikling.

Vi er nysgerrige på nye værktøjer, platforme og digitale redskaber. Vi kalder det Innovationslegepladsen.

Kom og leg med – og sæt strøm til de mange muligheder. Lige nu har vi fyldt værktøjskassen med en række gode sager, som du kan prøve af og arbejde med i din hverdag:

  • Extended Reality: Tag på virtuel rejse og prøv kræfter med digitale formater
  • Intelligent Dataopsamling: En fælles platform med BIG data fra AI Innovation House, som du kan få adgang til
  • Podcast Kit: Værktøjskassen med mikrofon, kamera og udstyr til din næste podcast
  • Robotter: Byd op til en dans, en præsentation eller som velkomst til dine kunder
  • Event Host: Skab nye events der kan ses, mærkes og huskes. Vores Event Host står klar til sparring om dit næste event
  • Expo: Hør om mulighederne for lokale udstillinger, så alle gæster og besøgende får øje på dig
  • Møde & Event: Fra storformatet i Quantum til innovative udviklingsmøder med digitalt bagtæppe og intelligens

Der er flere værktøjer og redskaber på vej!

Extended Reality Prøv vores VR-briller og se verden på en ny måde – eller vores hololens, hvor du kan få en ekstra dimension på din rundtur i AI Innovation House.

Intelligent Dataopsamling Vi optager og gemmer data. Vidste du, at vi hvert minut gemmer anonyme optagelser og digitale spor fra AI Innovation House? Vi filmer og optager, hvem der kommer og går i huset, og hvordan adfærd, mennesker og møder tager for. Disse data er fælleseje, og du kan som partner få adgang til dem.


Podcast Kit 
Klar til optagelse. Har du også mere at tale om, kan du realisere dit potentiale og skabe nye fortællinger med vores digitale podcast kit. Klar til optagelse og et komplet lydstudie.


Robotter
 Bliv ven med en af vores robotter; Ada, Pepper og Eddie. Byd op til en dans, en præsentation eller som velkomst til dine kunder. Sig hej til vores robotter, og til en ny verden af muligheder.

Event Host Tag dit event til nye højder. Skab nye events der kan ses, mærkes og huskes. Vores Event Host står klar til at sparre, når det gælder idé, koncept og planlægning.

Møde og Event Udnyt potentialet i husets mange mødefaciliteter. Fra storformatet i QUANTUM til innovative udviklingsmøder med digitalt bagtæppe og intelligens.

Udstilling Brug husets faste Expo-pladser til at vise, hvad du kan. Hør om mulighederne for lokale udstillinger, så alle gæster og besøgende får øje på dig.

Kontakt

Michaela Andersen

COO, Innovation Hub TECH & CMO DANDY Business Park

mia@dandybusinesspark.dk

+45 4040 1282

Vi åbner op og inviterer ind.

Parkens lokaler er oplagte til alt fra workshops, møder, konferencer, events og arrangementer. Uanset størrelse hjælper vi dig med planlægning og afholdelse – og med markedsføring, velkomst, parkering og forplejning – så du og dine gæster har en god oplevelse.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Nabogo

Hvad kan vi i DANDY Business Park gøre for at fremme samkørsel?

Forestil dig en arbejdsdag, hvor du ikke kun deler arbejdsopgaver med kollegerne, men også køreturen til og fra arbejde. Dette kan blive en realitet med Nabogos app, en innovativ løsning udviklet af en virksomhed, der har sit Vejle-kontor i DANDY Business Park i Resilience House.

Mød Michaela fra Innovation Hub TECH

I spidsen for Innovation Hub TECH hos DANDY Business Park står COO Michaela Andersen – hun er samtidig CMO for DANDY Business Park.

Er jordskokken Danmarks nye superfood?

Johannes’ vision for Kikkenborg er ambitiøs. Han drømmer ikke kun om at gøre Kikkenborg Food til en fuldtidsbeskæftigelse, men også om at skabe arbejdspladser og understøtte lokalsamfundet. Hans engagement i at bruge jordskokken som en bæredygtig ressource viser et dybt ønske om at bidrage positivt til dansk landbrug og global sundhed.

Strategisk digital transformation: Nøglen til det succesfuld AI-arbejde

Opdag hvordan en strategisk tilgang til AI kan transformere din virksomhed ved at behandle teknologien som en værdifuld medarbejder, klar til at samarbejde og drive innovation.