Mød Gyda Bay, COO Innovation Hub FOOD

I spidsen for fødevareinnovationen hos DANDY Business Park står Gyda Bay, COO for Innovation Hub FOOD. En visionær matchmaker og passioneret fødevareentusiast.

Gyda er drevet af en nysgerrighed efter at udvikle og forbedre fødevareprodukter, så de bliver sundere og mere bæredygtige. Med et stærkt team bag sig, arbejder hun målrettet efter at finde den nyeste viden og kommercielle tiltag for at styrke fødevarevirksomhedernes udvikling og vækst.

Gyda har en passion for at skabe vækst og innovation i fødevarevirksomheder. Hun forener sin naturvidenskabelige logik med en brændende nysgerrighed for at grave dybere ind i, hvad der gør nogle fødevarer til en bedre valg for både mennesker og miljøet. Det er de tre P’er: People, Planet & Profit, der udgør fundamentet i hendes tilgang, og sikrer at hver innovation ikke kun er levedygtig, men også etisk og miljømæssigt ansvarlig.

Team Innovation Hub FOOD
Gydas team i Innovation Hub FOOD består af projektleder Gitte Brøndum, projektleder Thomas Hornbæk Jakobsen, projektkoordinator Emilie Mikkelsen og kommunikationsansvarlig Camilla Birch. Teamet arbejder  med følgende projekter:

Turbo Plant 360: et udviklingsprojekt, støttet af Industriens Fond, der har til formål at skabe plantebaseret vækst hos fødevarevirksomheder i Danmark.

PlantPro: måling af forbrugeradfærd – forbrugeres opfattelse, holdninger og adfærd ændrer sig, når de forsøger at spise mere (men ikke udelukkende) plantebaseret. Dette inkluderer hvad du synes om produkterne og hvilke tips hjælper dig samt hvilke udfordringer du oplever.


KISMET: et projekt inden for cirkulær økonomi og fødevareinnovation, som er finansieret af Interreg Baltic Sea Region Programme.