Tech House er en realitet og åbner medio 2025

Tilføjelsen af et nyt moderne kontorhus cementerer DANDY Business Park som højborg for teknologisk udvikling. Vores innovative fællesskab er populært at være del af, og det moderne Tech House er allerede magnet for endnu flere visionære virksomheder. Kom med os en tur rundt om byggeriet, der står klar til indflytning i 2025.

Med state-of-the-art teknologi er Tech House en magnet for kreativitet og banebrydende ideer. Det topmoderne bygningsværk vil fungere som højborg inden for teknologi og tilbyde en bred vifte af faciliteter i inspirerende omgivelser.

– Et stilfuldt design med store glaspartier skaber en lys og åben atmosfære, der inspirerer til kreativitet, samarbejde og vækst. Sådan et murstensbyggeri emmer bare af kvalitet, og det vil skabe god synergi til de andre huse, siger Martin Sørensen, Ejendomschef i DANDY Business Park.

Kontorhuset vil strække sig over hele 5.000 kvadratmeter og være hjemsted for moderne kontorer og fællesarealer fordelt på fire etager samt en kælderetage. Ud over et bredt udvalg af mødelokaler, vil Tech House også rumme tre lokaler til undervisning. 

Tech House skal stå på grunden øst for AI Innovation House, hvor byggeriet starter op i foråret 2024 med færdiggørelse planlagt til sommeren 2025.

– Interessen for Tech House er overvældende. Faktisk er 70 % af bygningens plads allerede udlejet til både eksisterende og nye lejere. Huset favner bredt, og det er en hybrid af de miljøer, vi har i parken, siger Martin Sørensen, Ejendomschef i DANDY Business Park.

DANDY Business Park er i stor udvikling, og stadig flere virksomheder ønsker at være en del af vores fællesskab. Vi skubber byggeriet i gang på et tidspunkt, hvor rigtig meget andet står stille. 

– Det er vi stolte af, og vi ser det som en cadeau til det, parken er blevet til over de senere år, siger Martin Sørensen, Ejendomschef i DANDY Business Park.

DANDY News holder jer opdaterede undervejs i byggeprocessen, og vi ser frem til at se jer deltage i det inspirerende fællesskab, der vil opstå i Tech House.