Bliv klogere på teknologier og få ny viden

I AI Innovation House er der udviklet en innovationslegeplads, som skal gøre digitalisering mere tilgængeligt for husets partnere og lejere. Det handler om at stille teknologier til rådighed og skabe synergier. Det kan for eksempel være en HoloLense, man kan prøve, eller VR-briller med eksempler, der viser, hvordan man kan bruge VR til events og undervisning. AI Innovation House er med andre ord innovation i øjenhøjde.
Innovation i øjenhøjde for bæredygtig vækst

– Det er ikke bare noget, vi siger, det er noget, vi gør. Når vi snakker innovation, er det ekstremt vigtigt, at vi ikke blot nedfælder nogle ord på et stykke papir. Derfor har man hos os mulighed for at prøve tingene af, fortæller Michaela Andersen, COO, TECH.

Michaela gør meget ud af, at huset tydeligt skal afspejle teknologi og innovation. Og man kan da heller ikke gå mange skridt, uden at få øje på en robot, et par VR-briller eller et mødelokale, som emmer af digital nytænkning.

– Vi stiller eksklusivt en masse elementer til rådighed for husets partnere, så man har mulighed for at teste teknologierne af. De fleste elementer er skabt af partnerne. Det betyder, at der også er gode forretningsmuligheder, når man er partner i huset, fortæller Michaela Andersen.

Muligheden gælder også den modsatte vej rundt. Hvis man som partner har en god idé, så er der ikke langt til at få den udført i det innovative hus.

– Det vigtigste er, at man får information om, hvad der findes af teknologier på markedet, og at partnerne får ny viden og mulighed for at prøve teknologierne af, lyder det.

Intelligent dataopsamling

Så snart, man træder ind i huset, bliver man både mødt af en robot, og man bliver scannet. Og også i alle lokalerne indsamles der data.

– Den data, vi opsamler, kan alle partnere i huset få lov at bruge,
når de skal teste deres digitale produkter, som bruger data, fortæller Michaela.

I huset bor indtil videre tre robotter; Eddie, Pepper og Ada Lovelace.
Når man er partner eller afholder events, kan man få lov at installere Robotten Eddie, så han tilpasses det event, man afholder. Robotten Ada Lovelace kan hjælpe husets gæster med at give besked til den person, de har et møde med.
Robotten Eddie er bedst til at blive customized. Han kan for eksempel bruges til at give en personlig hilsen til det enkelte event eller til at fortælle om huset.

Event Host Sara

Når man booker et lokale, booker man også forplejning, blomster, ekstra borde osv. Det går alt sammen gennem Sara, som man er velkommen til at sparre med, inden man afholder og planlægger et event. Sara tager en snak med virksomheden om, hvilke muligheder der er for at inddrage teknologien.

– Innovationslegepladsen skal skabe værdi i de oplevelser, der sker i huset. Innovation skal være noget, man får ind under huden, når man træder ind ad døren, siger Sara Warncke Alashlu.

De syv elementer, som er til rådighed i værktøjskassen for husets partnere:

1. Extended reality
Tag på virtuel rejse og prøv kræfter med digitale formater som for eksempel VR-briller, HoloLens eller den digitale tvilling. På den måde kan du afprøve, hvordan du kan bruge det i en forretningsmæssig kontekst

2. Intelligent dataopsamling
En fælles platform med BIG data fra AI Innovation House, som du kan få adgang til

3. Podcast Kit
Værktøjskasse med mikrofon, kamera og udstyr til din næste podcast

4. Robotter
Byd op til en dans, en præsentation eller som velkomst til dine kunder

5. Event Host
Skab nye events, der kan ses, mærkes og huskes. Husets Event Host står klar til sparring om dit næste event

6. Expo
Hør om mulighederne for lokale udstillinger, så alle gæster og besøgende får øje på dig

7. Møde & Event
Fra storformatet Quantum til innovative udviklingsmøder med digitalt bagtæppe og intelligens

Innovationslegepladsen

47
AI Innovation House har 47 partnere, hvor 21 af dem er lejere i huset.

20
Lokalet Blue Box Lab er 3D-scannet, og kan bygges op, så det passer til den måde, du gerne vil holde dit møde på for op til 20 personer.

Vil du høre mere om, hvordan innovationslegepladsen kan være med til at skabe værdi for dit event, så kontakt Michaela på: mia@baggersorensen.com