Added Values vinder succespris: ‘Medarbejder-trivsel og tilfredse kunder er den største succes’

Takket være imponerende finansielle præstationer vinder Added Values prisen som Succesvirksomhed 2023 i Region Syddanmark. Men det er ikke de økonomiske resultater, der betyder mest for direktør Neino Holm. Hun prioriterer mennesker over økonomi ved at skabe en hverdag, hvor medarbejdernes trivsel altid er vigtigst. For det er fundamentet for gode resultater og tilfredse kunder.

Rådgivningsvirksomheden Added Values rådgiver forsyningsselskaber, når de skal investere i ny og mere CO2-neutral el- og varmeproduktion eller skal optimere driften af deres nuværende energianlæg. Den 9. oktober fik virksomheden overrakt statuette og diplom for prisen som Succesvirksomhed 2023. Det er Spar Nord og BDO, der står bag prisen, og den tildeles danske virksomheder, der ‘lykkes bedst med at skabe vækst og overlegne finansielle resultater’.

– Det er da dejligt at være del af en virksomhed, som vinder priser. Men succesen kommer kun takket være fantastiske medarbejdere, der brænder for det, de laver, og som sammen sætter en ære i, at vores kunder får den bedste kvalitet hver eneste gang. Det giver god mening og resultater, siger den stolte direktør, Neino Holm.

På kontoret i Resilience House blev prisen fejret med bobler og kage. For det er arbejdsglæde og fælles indsats, der ligger til grund for anerkendelsen. Og det er langt vigtigere end priser.

– Vores strategi er ikke at vækste med raketfart. Jeg vil hellere have glade medarbejdere og en arbejdskultur, hvor vi vægter kvalitet hele vejen rundt. Som ledelse er vi derfor hele tiden opmærksomme på, at vores medarbejdere trives, og at familielivet altid kommer i første række.

Et årti med mennesket først

Added Values fejrede tidligere i år 10-års jubilæum. I 2013 blev firmaet stiftet af Mogens Bech Laursen, Ole Hede Larsen, John Hald og Tommy Mølbak, der alle havde mange års erfaring fra energibranchen, og Neino Holm blev ansat som direktør.

– Sammen ville vi fem skabe en mindre arbejdsplads med mere fokus på den enkeltes trivsel, mere plads til fordybelse og en flad organisationsstruktur. Og naturligvis med høj, faglig tyngde, så vi leverer den kvalitet, som kunderne efterspørger. Til nye medarbejdere fortæller jeg, at her passer vi rigtig godt på hinanden. For det er sådan, det er.

– Mange siger, det handler om vækst og økonomi at vokse som virksomhed. Men det handler om at sætte mennesker over penge. Så må resten følge efter. At vi har vundet prisen ‘Succesvirksomhed 2023’ er bevis på, at det kan lade sig gøre, siger Neino Holm.

Succesvirksomhed

Bag erhvervsprisen Succes-virksomhed står Spar Nord og BDO, som anerkender danske virksomheder med mellem 10 og 1.500 årsværk. Ud af Danmarks mere end 300.000 aktive virksomheder kan kun et lille udsnit bryste sig af titlen.

For at komme i betragtning skal virksomheden som minimum kunne præsentere:

  • Vækst i deres resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag