Et epicenter for kreativitet og teknologi.

Træd ind i en verden af fremtidens løsninger, og oplev, hvordan vores fællesskab driver forandring imod en mere teknologisk fremtid. Her bliver du del af et engageret netværk af tech-entusiaster og visionære virksomheder dedikeret til at udvide horisonter og skabe teknologiske løsninger.

Innovation Hub TECH er et inspirerende arbejdsmiljø med fokus på at fremme innovativ tænkning. Her samles mennesker med en fælles vision om at bidrage til nytænkning og positiv forandring. Og om at forme fremtiden med teknologi som katalysator. Her dyrker vi samarbejde, der bidrager til at forme den digitale æra og skabe løsninger gennem og vækst. 

Vi tror på, at styrken ligger i fællesskabet. Derfor samarbejder vi med en bred vifte investorer, forskningsinstitutioner, netværk og en række innovative virksomheder, der deler vores fokus på tech, digitalisering og kunstig intelligens. Vi tilbyder spændende arrangementer, seminarer og workshops, hvor du kan møde andre teknologientusiaster og udvikle dine færdigheder og viden.

Dedikeret til tech og digital.

I Innovation Hub TECH kommer mennesket altid først. Via tests, demonstration, information og uddannelse bestræber vi os på at bekæmpe fremmedgørelsen af blandt andet kunstig intelligens. Vi bringer teknologien i øjenhøjde, så den kan omsættes til konkrete og brugbare løsninger. Vi er bevidste om de etiske udfordringer, som kunstig intelligens også bærer med sig.

Mød vores Innovationslegeplads, hvor vi udstiller VR-løsninger, ‘Meta-verset’, Robotter, Udstilling, Event Tech og meget mere.

Bliv en del af tech-fællesskabet og opbyg meningsfulde relationer. Du får plads i et dynamisk fællesskab af ligesindede, der ligesom dig stræber efter at styrke den teknologiske dagsorden i fremtiden og i dag.

Kontakt

Michaela Andersen

COO, Innovation Hub TECH & Head of Communication, Marketing & Events

mia@baggersorensen.com

+45 4040 1282

StartUp

Vil du drive din opstartsvirksomhed i professionelle rammer? Så er Tech StartUp det rigtige for dig.

Ellen Bergene-Hansen

Erhvervskonsulent

ellbe@vejle.dk

+45 2134 7686

Matchmaker

I vores matchmaker-organisation hjælper vi SMV’er med at skabe innovation, vækst og jobmuligheder. Dedikeret forbinder vi virksomheder, vidensinstitutioner, myndigheder, netværk, studerende, investorer og ‘kloge penge’, især inden for digitalisering og kunstig intelligens.

Iværksætter?

Tech StartUp er vores iværksætterområde, hvor startups, spin-offs fra universiteter, enkeltmandsvirksomheder og iværksættere er sammen om at skabe et stærkt økosystem.

Vi åbner op og inviterer ind.

21. maj 2024 kl. 09:00

Delegationstur til IoT Solutions World Congress, Barcelona

IoT Solutions World Congress (IOTSWC) er et af de førende event i Europa om IoT og digitale teknologier i en bæredygtig og nyskabende kontekst – og du er inviteret med!

24. maj 2024 kl. 10:00

Job-Match Messe – Mobilisering af akademisk arbejdskraft

Grib fremtiden: Mød din næste akademiske stjerne på Job-Match messen I en tid, hvor den rette talentmasse er afgørende for virksomheders innovation og vækst, præsenterer DANDY Business Park i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, SDUx, samt Vejle Kommune og Odense Kommune, en unik mulighed for at forstærke dit team med frisk akademisk kraft.

11. juni 2024 kl. 10:00

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

Skal vi lege?

Uanset om du er en startup, der ønsker at få fart på din virksomhed, eller en veletableret virksomhed på udkig efter vækstmuligheder, har vi den ideelle pakke til dig.

Vil du leje?

Vi ønsker en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så vi skaber den optimale synergi. Kom med i fællesskabet.

Vi når længere sammen end hver for sig.

CGJ Energy gør den grønne omstilling til virkelighed

Midt i DANDY Business Parks innovative miljø i Green Tech Center finder du rådgivningsfirmaet CGJ Energy, som er pionerer inden for den grønne omstilling. Med mere end tre årtiers erfaring med at udvikle energisystemer tilbyder de virksomheder – med særligt fokus på landbrug – assistance til at skabe fremtidens energilandskab.

Vi går efter guldet!

Hos DANDY Business Park er vi ikke blege for at sætte vores ambitioner højt, især når det gælder bæredygtighed. Det er med stor spænding, at vi i 2024 tager skridtet videre på vores grønne rejse: Vi går efter guldet!

Projektkoordinator med grønne ambitioner og fødevarefokus søges

Projektkoordinator med grønne ambitioner og fødevarefokus søges til barselsvikariat

Grib fremtiden: Mød din næste akademiske stjerne på Job-Match messen

I en tid, hvor den rette talentmasse er afgørende for virksomheders innovation og vækst, præsenterer DANDY Business Park i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, SDUx, samt Vejle Kommune og Odense Kommune, en unik mulighed for at forstærke dit team med frisk akademisk kraft.