Udviklingsbageri.  

Mulighederne i udviklingsbageriet?

Med en innovationsdag i udviklingsbageriet åbner sig en vifte af muligheder. Her kan der ske nyudvikling af produkter, produktjusteringer, salgsforbedrende møder eller innovationsforløb, ligesom du kan lave salgsopstilling i mødelokale eller demo-supermarked og inviter dine kunder ind til møde. Leg med kolleger, kunder, målgrupper, maden, smage, konsistens og råvarer – kun fantasien sætter grænser.

Hvad er indeholdt i lejen?

Bageriet er moderne, fuldt udstyret og optimalt til ca. 10 personer. Med i lejen er et mødelokale med storskærm i direkte tilknytning samt lagerfaciliteter inklusive frost og køl. Rummet giver med sine kameraer, mulighed for optagelse af sekvenser fra dagen, live streaming til andre lokationer samt mulighed for at tage optagelserne med hjem på et usb-stik til senere brug i fx markedsføring på de sociale medier, YouTube, web mv.

Tilkøb kompetencer

Står I og mangler en bager, udviklere, ernæringseksperter, forskere, specielle ingredienser eller lignende til dagen, er vi gerne behjælpelige. For mere information, kontakt os gerne.

Kontakt

Rasmus Friis

Receptionist, Food Innovation House

foodinnovationhouse@baggersorensen.com

+45 5170 5570

Vi åbner op og inviterer ind.

Årsmøde ’24 – Hjernestof og megatrends

Bliv klogere på de hjerner, der fungerer anderledes, det der også kaldes neurodiversitet, og på otte megatrends, som vil præge fremtiden – og ikke mindst fremtidens medarbejdere.

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

1. spadestik TECH House

TECH House bliver det niende hus i vores blomstrende erhvervsspark og markerer en milepæl i vores fortsatte engagement i at skabe et dynamisk miljø, hvor teknologi, innovation og bæredygtighed mødes. Vær en del af denne festdag og kom forbi til første spadestik. Så har vi bobler og kransekage klar. TIlmelding er ikke nødvendig.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Fra startup til global succes: FoulingCure er vokset ud af DANDY Business Park

I hjertet af DANDY Business Park har FoulingCure opnået stor succes med deres patenteret grønne teknologi, som effektivt renser pladevarmevekslere, uden det stopper driften. Nu står virksomheden ved en milepæl, hvor de forlader parken for at kunne samle alle deres aktiviteter ét sted. 

Ny CEO til DANDY Business Park

Mød vores nye CEO for DANDY Business Park

Vi opruster med ekstra kommunikations- og marketingskræfter

Mød Malene Staael, vores nyeste kollega i Kommunikations-, Marketings- og Eventteamet i DANDY Business Park

Nystartet studentermedhjælper og event host

Mød Laura Pedersen, vores nye studentermedhjælper og event host, som vil blive et velkendt ansigt i parken.