Demo-restaurant.  

Muligheder i restauranten?

Vil du vise frem, hvad du kan? Benyt demo-restauranten til arrangementer, som for eksempel salgsmøde om lancering af nye produkter til specifikke målgrupper herunder foodservice eller indkøbere fra detailkæderne. Benyt lys og lyd for at opnå et større sansestemningsbillede. Lokalet kan bookes separat eller i sammenhæng med fx udviklingskøkken eller -bageri. Leg med kolleger, kunder, målgrupper, maden, smage, konsistens og råvarer – kun fantasien sætter grænser.

Hvad er indeholdt i lejen?

Via rummets kamera kan der optages og filmes ønskede sekvenser fra dagen, livestreames til andre lokationer ligesom optagelserne kan tages med hjem på et usb-stik til analyse eller senere brug i fx markedsføring på de sociale medier, YouTube, web mv.

Tilkøb kompetencer

Står I og mangler kokke til udvikling af madretter, tjenere til servering, spørgeskema fra fx universiteter eller erhvervsskoler, adgang til udviklere, ernæringseksperter, forskere inden for smag, tekstur og sanseoplevelser, specielle ingredienser eller lignende til dagen, er vi gerne behjælpelige. For mere information, kontakt os gerne.

Kontakt

Rasmus Friis

Receptionist, Food Innovation House

foodinnovationhouse@baggersorensen.com

+45 5170 5570

Vi åbner op og inviterer ind.

30. april 2024 kl. 14:00

Årsmøde ’24 – Hjernestof og megatrends

Bliv klogere på de hjerner, der fungerer anderledes, det der også kaldes neurodiversitet, og på otte megatrends, som vil præge fremtiden – og ikke mindst fremtidens medarbejdere.

25. april 2024 kl. 13:30

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

21. marts 2024 kl. 13:00

1. spadestik TECH House

TECH House bliver det niende hus i vores blomstrende erhvervsspark og markerer en milepæl i vores fortsatte engagement i at skabe et dynamisk miljø, hvor teknologi, innovation og bæredygtighed mødes. Vær en del af denne festdag og kom forbi til første spadestik. Så har vi bobler og kransekage klar. TIlmelding er ikke nødvendig.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Fra startup til global succes: FoulingCure er vokset ud af DANDY Business Park

I hjertet af DANDY Business Park har FoulingCure opnået stor succes med deres patenteret grønne teknologi, som effektivt renser pladevarmevekslere, uden det stopper driften. Nu står virksomheden ved en milepæl, hvor de forlader parken for at kunne samle alle deres aktiviteter ét sted. 

Ny CEO til DANDY Business Park

Mød vores nye CEO for DANDY Business Park

Vi opruster med ekstra kommunikations- og marketingskræfter

Mød Malene Staael, vores nyeste kollega i Kommunikations-, Marketings- og Eventteamet i DANDY Business Park

Nystartet studentermedhjælper og event host

Mød Laura Pedersen, vores nye studentermedhjælper og event host, som vil blive et velkendt ansigt i parken.