Demo-restaurant.  

Muligheder i restauranten?

Vil du vise frem, hvad du kan? Benyt demo-restauranten til arrangementer, som for eksempel salgsmøde om lancering af nye produkter til specifikke målgrupper herunder foodservice eller indkøbere fra detailkæderne. Benyt lys og lyd for at opnå et større sansestemningsbillede. Lokalet kan bookes separat eller i sammenhæng med fx udviklingskøkken eller -bageri. Leg med kolleger, kunder, målgrupper, maden, smage, konsistens og råvarer – kun fantasien sætter grænser.

Hvad er indeholdt i lejen?

Via rummets kamera kan der optages og filmes ønskede sekvenser fra dagen, livestreames til andre lokationer ligesom optagelserne kan tages med hjem på et usb-stik til analyse eller senere brug i fx markedsføring på de sociale medier, YouTube, web mv.

Tilkøb kompetencer

Står I og mangler kokke til udvikling af madretter, tjenere til servering, spørgeskema fra fx universiteter eller erhvervsskoler, adgang til udviklere, ernæringseksperter, forskere inden for smag, tekstur og sanseoplevelser, specielle ingredienser eller lignende til dagen, er vi gerne behjælpelige. For mere information, kontakt os gerne.

Kontakt

Rasmus Friis

Receptionist, Food Innovation House

foodinnovationhouse@baggersorensen.com

+45 5170 5570

Vi åbner op og inviterer ind.

17. juni 2024 kl. 09:30

Turbo Plant: Bælgdag på Dallerupgård

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

30. maj 2024 kl. 15:00

Mere tillid – mindre konflikt. Udbudsstrategi & kontraktstyring som tillidsopbyggende værktøjer.

På Rambølls kontor i Vejle afholdes dette temamøde, hvor de inviterer amarbejdspartnere i den offentlige og private sektor, samt studerende til nogle inspirerende oplæg og en dialog om tidens tendenser.

16. maj 2024 kl. 15:00

Fremtidens Byggeplads

På Rambølls kontor i Vejle afholdes dette temamøde, hvor de inviterer amarbejdspartnere i den offentlige og private sektor, samt studerende til nogle inspirerende oplæg og en dialog om tidens tendenser.

Vi når længere sammen end hver for sig.

CGJ Energy gør den grønne omstilling til virkelighed

Midt i DANDY Business Parks innovative miljø i Green Tech Center finder du rådgivningsfirmaet CGJ Energy, som er pionerer inden for den grønne omstilling. Med mere end tre årtiers erfaring med at udvikle energisystemer tilbyder de virksomheder – med særligt fokus på landbrug – assistance til at skabe fremtidens energilandskab.

Vi går efter guldet!

Hos DANDY Business Park er vi ikke blege for at sætte vores ambitioner højt, især når det gælder bæredygtighed. Det er med stor spænding, at vi i 2024 tager skridtet videre på vores grønne rejse: Vi går efter guldet!

Projektkoordinator med grønne ambitioner og fødevarefokus søges

Projektkoordinator med grønne ambitioner og fødevarefokus søges til barselsvikariat

Grib fremtiden: Mød din næste akademiske stjerne på Job-Match messen

I en tid, hvor den rette talentmasse er afgørende for virksomheders innovation og vækst, præsenterer DANDY Business Park i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, SDUx, samt Vejle Kommune og Odense Kommune, en unik mulighed for at forstærke dit team med frisk akademisk kraft.