Advisory Boards.

Vi er en ambitiøs erhvervspark med et fællesskab, der ikke er bange for at række ud i fremtiden. Og derfor stræber vi efter at få den bedste viden og indsigt, så vores lejere trives og udvikler sig sammen med os. Det kan lade sig gøre blandt andet via vores Advisory Boards.

I DANDY Business Park har vi nedsat tre Advisory Boards inden for hhv. FOOD, TECH og SUSTAIN, der skal være med til at se fremad og komme med nye ideer til projekter, aktiviteter og ny teknologi. De er sammensat af samarbejdspartnere og hovedlejere fra forskellige brancher og industrier, som har fingeren på pulsen.

Advisory Boards giver værdifuld indsigt, rådgivning og feedback om fællesskabet, strategier og planer.

Kontakt

Gyda Bay

COO, Innovation Hub FOOD & HEALTH

gmb@baggersorensen.com

+45 6118 8185

ALL INCLUSIVE

Vi hylder det hele menneske.

En vigtig forudsætning for virksomheders vækst er medarbejdernes trivsel. Derfor tilbyder vi All Inclusive, det gør det nemmere at være i en travl hverdag. Mad, massage, motion og meget mere.

Vi åbner op og inviterer ind.

Årsmøde ’24 – Hjernestof og megatrends

Bliv klogere på de hjerner, der fungerer anderledes, det der også kaldes neurodiversitet, og på otte megatrends, som vil præge fremtiden – og ikke mindst fremtidens medarbejdere.

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

1. spadestik TECH House

TECH House bliver det niende hus i vores blomstrende erhvervsspark og markerer en milepæl i vores fortsatte engagement i at skabe et dynamisk miljø, hvor teknologi, innovation og bæredygtighed mødes. Vær en del af denne festdag og kom forbi til første spadestik. Så har vi bobler og kransekage klar. TIlmelding er ikke nødvendig.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Fra startup til global succes: FoulingCure er vokset ud af DANDY Business Park

I hjertet af DANDY Business Park har FoulingCure opnået stor succes med deres patenteret grønne teknologi, som effektivt renser pladevarmevekslere, uden det stopper driften. Nu står virksomheden ved en milepæl, hvor de forlader parken for at kunne samle alle deres aktiviteter ét sted. 

Ny CEO til DANDY Business Park

Mød vores nye CEO for DANDY Business Park

Vi opruster med ekstra kommunikations- og marketingskræfter

Mød Malene Staael, vores nyeste kollega i Kommunikations-, Marketings- og Eventteamet i DANDY Business Park

Nystartet studentermedhjælper og event host

Mød Laura Pedersen, vores nye studentermedhjælper og event host, som vil blive et velkendt ansigt i parken.