Advisory Boards.

Vi er en ambitiøs erhvervspark med et fællesskab, der ikke er bange for at række ud i fremtiden. Og derfor stræber vi efter at få den bedste viden og indsigt, så vores lejere trives og udvikler sig sammen med os. Det kan lade sig gøre blandt andet via vores Advisory Boards.

I DANDY Business Park har vi nedsat tre Advisory Boards inden for hhv. FOOD, TECH og SUSTAIN, der skal være med til at se fremad og komme med nye ideer til projekter, aktiviteter og ny teknologi. De er sammensat af samarbejdspartnere og hovedlejere fra forskellige brancher og industrier, som har fingeren på pulsen.

Advisory Boards giver værdifuld indsigt, rådgivning og feedback om fællesskabet, strategier og planer.

Kontakt

Pica Ann Blackburn Andersen 

Konst. leder af innovationsenheden på SLB Vejle, Middelfart og Kolding sygehuse

Pica.Ann.Blackburn.Andersen@rsyd.dk

+45 2464 3394

ALL INCLUSIVE

Vi hylder det hele menneske.

En vigtig forudsætning for virksomheders vækst er medarbejdernes trivsel. Derfor tilbyder vi All Inclusive, det gør det nemmere at være i en travl hverdag. Mad, massage, motion og meget mere.

Vi åbner op og inviterer ind.

Opstil jeres første CO2-regnskab

KICKSTART jeres virksomhed ESG arbejde og få styr på “E”et med et CO2 regnskab. Få overblik over data på CO2 udledningerne i din virksomheder og kompetencerne til at lave jeres CO2 regnskab.

GoGreen Week

Velkommen til en helt særlig uge i DANDY Business Park! Fra den 17. til den 21. juni 2024 inviterer vi dig med på en spændende rejse ind i fremtiden med vores GoGreen Week

Aktiver din bæredygtige forretningsplan – Vejle

Virksomheder skal i dag leve op til kunder, som skal ESG-rapportere, men der eksisterer ikke en systematik, så hvordan aktiverer man som SMV en grøn forretningsplan i en digital transformation med ESG-rapportering for øje?

Vi når længere sammen end hver for sig.

Mød Michaela fra Innovation Hub TECH

I spidsen for Innovation Hub TECH hos DANDY Business Park står COO Michaela Andersen – hun er samtidig CMO for DANDY Business Park.

Er jordskokken Danmarks nye superfood?

Johannes’ vision for Kikkenborg er ambitiøs. Han drømmer ikke kun om at gøre Kikkenborg Food til en fuldtidsbeskæftigelse, men også om at skabe arbejdspladser og understøtte lokalsamfundet. Hans engagement i at bruge jordskokken som en bæredygtig ressource viser et dybt ønske om at bidrage positivt til dansk landbrug og global sundhed.

Strategisk digital transformation: Nøglen til det succesfuld AI-arbejde

Opdag hvordan en strategisk tilgang til AI kan transformere din virksomhed ved at behandle teknologien som en værdifuld medarbejder, klar til at samarbejde og drive innovation.

CGJ Energy gør den grønne omstilling til virkelighed

Midt i DANDY Business Parks innovative miljø i Green Tech Center finder du rådgivningsfirmaet CGJ Energy, som er pionerer inden for den grønne omstilling. Med mere end tre årtiers erfaring med at udvikle energisystemer tilbyder de virksomheder – med særligt fokus på landbrug – assistance til at skabe fremtidens energilandskab.