Vi starter i fællesskab.  

Tech StartUp i AI Innovation House er et iværksætterområde, hvor startups, spinoff fra universiteter, enkeltmandsvirksomheder og iværksættere kan blive en del af et stærkt økosystem.

Har du ønske om at drive og udvikle din opstartsvirksomhed i professionelle rammer sammen med andre tech startups? Så er Tech StartUp det rigtige iværksættermiljø for dig.

I Tech StartUp er der mulighed for at leje:

 • Flexplads (kr. 1.220 per måned)
 • Fast skrivebordsplads (kr. 2.220 per måned)
 • Mindre kontor med 2-4 arbejdsstationer (fra kr. 3.550 per måned)

Depositum er én måneds husleje og der er kort opsigelsesvarsel.

Som lejer får du adgang til:
 • Sparring og matchmaking
 • Forskellige størrelser og typer af moderne mødelokaler
 • Mulighed for deltagelse i husets netværksmøder, workshops, gå hjem-møder, konferencer etc.
 • Mulige samarbejdspartnere
 • Investor- og mentornetværk gennem Hands-on Mikrofonden
 • Kantineordning
 • Bemandet reception
 • Eksponering på DANDY Business Parks hjemmeside

Lejere og partnere i AI Innovation House har adgang til brug af udvalgt AI-software, AI-netværk og uddannelse hertil. Som lejer bliver du en del af DANDY Business Parks stærke økosystem med 200 virksomheder, 1.100 medarbejdere og over 15.000 besøgende hvert år fra hele verden.

Tech StartUp er en del af StartUp Vejle, der hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Er du nysgerrig på andre tilbud til iværksættere i Vejle Kommune? Få et overblik over vores mange tilbud her.

Kontakt

Ellen Bergene-Hansen

Erhvervskonsulent

ellbe@vejle.dk

+45 2134 7686

Vi åbner op og inviterer ind.

Kompetenceforløb: Få et alletiders advisory board

Er du klar til at sætte dit (måske) første advisory board, men er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Så skal du deltage på dette workshopforløb! Forløbet er praksisnært, og tager udgangspunkt i DIN virksomhed, og det DU gerne vil have ud af et advisory board.

Key take aways fra LinkedSummit 2024

Gik du glip af LinkedSummit 2024? Så har du nu chancen for at få de mest lærerige og indsigtsfulde oplevelser, som vi tog med hjem fra den populære årlige konference – KUN om LinkedIn.

Opstil jeres første CO2-regnskab

KICKSTART jeres virksomhed ESG arbejde og få styr på “E”et med et CO2 regnskab. Få overblik over data på CO2 udledningerne i din virksomheder og kompetencerne til at lave jeres CO2 regnskab.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Vinderne af GoGreen Week konkurrencerne

GoGreen Week er veloverstået, og vi har fundet frem til de heldige vindere af vores to konkurrencer.

Nabogo

Hvad kan vi i DANDY Business Park gøre for at fremme samkørsel?

Forestil dig en arbejdsdag, hvor du ikke kun deler arbejdsopgaver med kollegerne, men også køreturen til og fra arbejde. Dette kan blive en realitet med Nabogos app, en innovativ løsning udviklet af en virksomhed, der har sit Vejle-kontor i DANDY Business Park i Resilience House.

Mød Michaela fra Innovation Hub TECH

I spidsen for Innovation Hub TECH hos DANDY Business Park står COO Michaela Andersen – hun er samtidig CMO for DANDY Business Park.

Er jordskokken Danmarks nye superfood?

Johannes’ vision for Kikkenborg er ambitiøs. Han drømmer ikke kun om at gøre Kikkenborg Food til en fuldtidsbeskæftigelse, men også om at skabe arbejdspladser og understøtte lokalsamfundet. Hans engagement i at bruge jordskokken som en bæredygtig ressource viser et dybt ønske om at bidrage positivt til dansk landbrug og global sundhed.