Vi starter i fællesskab.  

Tech StartUp i AI Innovation House er et iværksætterområde, hvor startups, spinoff fra universiteter, enkeltmandsvirksomheder og iværksættere kan blive en del af et stærkt økosystem.

Har du ønske om at drive og udvikle din opstartsvirksomhed i professionelle rammer sammen med andre tech startups? Så er Tech StartUp det rigtige iværksættermiljø for dig.

I Tech StartUp er der mulighed for at leje:

 • Flexplads (kr. 1.220 per måned)
 • Fast skrivebordsplads (kr. 2.220 per måned)
 • Mindre kontor med 2-4 arbejdsstationer (fra kr. 3.550 per måned)

Depositum er én måneds husleje og der er kort opsigelsesvarsel.

Som lejer får du adgang til:
 • Sparring og matchmaking
 • Forskellige størrelser og typer af moderne mødelokaler
 • Mulighed for deltagelse i husets netværksmøder, workshops, gå hjem-møder, konferencer etc.
 • Mulige samarbejdspartnere
 • Investor- og mentornetværk gennem Hands-on Mikrofonden
 • Kantineordning
 • Bemandet reception
 • Eksponering på DANDY Business Parks hjemmeside

Lejere og partnere i AI Innovation House har adgang til brug af udvalgt AI-software, AI-netværk og uddannelse hertil. Som lejer bliver du en del af DANDY Business Parks stærke økosystem med 200 virksomheder, 1.100 medarbejdere og over 15.000 besøgende hvert år fra hele verden.

Tech StartUp er en del af StartUp Vejle, der hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Er du nysgerrig på andre tilbud til iværksættere i Vejle Kommune? Få et overblik over vores mange tilbud her.

Kontakt

Ellen Bergene-Hansen

Erhvervskonsulent

ellbe@vejle.dk

+45 2134 7686

Vi åbner op og inviterer ind.

Turbo Plant: Bælgdag på Dallerupgård

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

Mere tillid – mindre konflikt. Udbudsstrategi & kontraktstyring som tillidsopbyggende værktøjer.

På Rambølls kontor i Vejle afholdes dette temamøde, hvor de inviterer amarbejdspartnere i den offentlige og private sektor, samt studerende til nogle inspirerende oplæg og en dialog om tidens tendenser.

Fremtidens Byggeplads

På Rambølls kontor i Vejle afholdes dette temamøde, hvor de inviterer amarbejdspartnere i den offentlige og private sektor, samt studerende til nogle inspirerende oplæg og en dialog om tidens tendenser.

Vi når længere sammen end hver for sig.

CGJ Energy gør den grønne omstilling til virkelighed

Midt i DANDY Business Parks innovative miljø i Green Tech Center finder du rådgivningsfirmaet CGJ Energy, som er pionerer inden for den grønne omstilling. Med mere end tre årtiers erfaring med at udvikle energisystemer tilbyder de virksomheder – med særligt fokus på landbrug – assistance til at skabe fremtidens energilandskab.

Vi går efter guldet!

Hos DANDY Business Park er vi ikke blege for at sætte vores ambitioner højt, især når det gælder bæredygtighed. Det er med stor spænding, at vi i 2024 tager skridtet videre på vores grønne rejse: Vi går efter guldet!

Projektkoordinator med grønne ambitioner og fødevarefokus søges

Projektkoordinator med grønne ambitioner og fødevarefokus søges til barselsvikariat

Grib fremtiden: Mød din næste akademiske stjerne på Job-Match messen

I en tid, hvor den rette talentmasse er afgørende for virksomheders innovation og vækst, præsenterer DANDY Business Park i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, SDUx, samt Vejle Kommune og Odense Kommune, en unik mulighed for at forstærke dit team med frisk akademisk kraft.