Kreativitet og innovation simrer i Brønnums Food Lab
Brønnum, en af Danmarks mest erfarne fuldservice-leverandører af storkøkkenudstyr, har etableret et Food Lab i udviklingskøkkenet hos Food Innovation House. For Brønnum er deres Food Lab mere end blot et køkken; det er et videnscenter, hvor Philip Kløvborg Grønkjær og hans team inspirerer og uddanner med en hands-on-tilgang. Her, hvor duften af nybagt brød og aromaen af fermenterede delikatesser mødes, bliver de gode madoplevelser til.
Brønnums tilstedeværelse i Food Innovation House er et strålende eksempel på, hvordan lejere i DANDY Business Park kan udnytte parkens faciliteter til at skabe merværdi for deres forretning.
Gastronomisk konsulent og leder af Brønnums Food Lab, Philip Kløvborg Grønkjær, ser stedet som mere end et køkken.
-Udviklingskøkkenet i Food Innovation House har givet os den perfekte platform til at kombinere teori med hands-on undervisning, siger han.
Læring sker, når hænderne er dybt begravet i dejen
Fra surdejsbrødbagning til anvendelsen af bælgfrugter, fra grøn madlavning til kunsten at fermentere og sylte, dækker Brønnums kurser et bredt spektrum. Men det er ikke kun mangfoldigheden af emner, der gør Brønnums tilbud unikt. Det er også den måde, hvorpå de i udviklingskøkkenet har mulighed for at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring.
– Vi tror på, at den bedste læring sker, når hænderne er dybt begravet i dejen. Det er ikke kun vores kursister, der nyder godt af disse oplevelser. Vores samarbejdspartnere, som f.eks. Cheval Blanc, drager også fordel af specialdesignede kurser inden for mødeforplejning, madspild og planlægning, forklarer Philip.
Inspirerende case for andre virksomheder
Gyda Bay, COO for Innovation Hub FOOD i DANDY Business Park, ser Brønnums brug af køkkenfaciliteterne som en super lærerig måde at bruge køkkenet på, som kan inspirere andre virksomheder.
– Vores vision er at skabe et fødevarehus, hvor virksomheder kan innovere, slippe kreativiteten fri og kommercialisere nye produkter, udtaler Gyda.
Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvad Food Innovation House har at byde på?