Demo-supermarked.  

Mulighederne i supermarkedet?

I har hyldemeter som i et supermarked og kan samtidig benytte rummet til salgsmøder i trygge rammer omgivet af jeres produkter. Derudover er rummet oplagt til testopstillinger, alternative butiksindretninger, test af shop-in-shop løsninger, emballager og observationsstudier, til test på målgrupper, fotooptagelser til observationsstudie eller marketingmateriale – alt sammen for at sikre listninger og minimere risikoen for fejllanceringer.

Hvad er indeholdt i lejen?

Rummet giver med sine tre kameraer, mulighed for optagelse af ønskede sekvenser fra dagen, live streaming til andre lokationer samt mulighed for at tage optagelserne med hjem på et usb-stik til senere analyse og brug i fx markedsføring på de sociale medier, YouTube, web mv.

Tilkøb kompetencer

Ønskes intelligente shoppingsystemer, fx eye-tracking eller hotspot-tracking, kan dette tilkøbes. Mangler I hjælp til udvikling af spørgeskema fra fx universiteter eller erhvervsskoler, adgang til emballageudviklere, ernæringseksperter, forskere eller lignende, er vi gerne behjælpelige. For mere information, kontakt os gerne.

Kontakt

Rasmus Friis

Receptionist, Food Innovation House

foodinnovationhouse@baggersorensen.com

+45 5170 5570

Vi åbner op og inviterer ind.

Turbo Plant: Bælgdag på Dallerupgård

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

Mere tillid – mindre konflikt. Udbudsstrategi & kontraktstyring som tillidsopbyggende værktøjer.

På Rambølls kontor i Vejle afholdes dette temamøde, hvor de inviterer amarbejdspartnere i den offentlige og private sektor, samt studerende til nogle inspirerende oplæg og en dialog om tidens tendenser.

Fremtidens Byggeplads

På Rambølls kontor i Vejle afholdes dette temamøde, hvor de inviterer amarbejdspartnere i den offentlige og private sektor, samt studerende til nogle inspirerende oplæg og en dialog om tidens tendenser.

Vi når længere sammen end hver for sig.

CGJ Energy gør den grønne omstilling til virkelighed

Midt i DANDY Business Parks innovative miljø i Green Tech Center finder du rådgivningsfirmaet CGJ Energy, som er pionerer inden for den grønne omstilling. Med mere end tre årtiers erfaring med at udvikle energisystemer tilbyder de virksomheder – med særligt fokus på landbrug – assistance til at skabe fremtidens energilandskab.

Vi går efter guldet!

Hos DANDY Business Park er vi ikke blege for at sætte vores ambitioner højt, især når det gælder bæredygtighed. Det er med stor spænding, at vi i 2024 tager skridtet videre på vores grønne rejse: Vi går efter guldet!

Projektkoordinator med grønne ambitioner og fødevarefokus søges

Projektkoordinator med grønne ambitioner og fødevarefokus søges til barselsvikariat

Grib fremtiden: Mød din næste akademiske stjerne på Job-Match messen

I en tid, hvor den rette talentmasse er afgørende for virksomheders innovation og vækst, præsenterer DANDY Business Park i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, SDUx, samt Vejle Kommune og Odense Kommune, en unik mulighed for at forstærke dit team med frisk akademisk kraft.