Demo-supermarked.  

Mulighederne i supermarkedet?

I har hyldemeter som i et supermarked og kan samtidig benytte rummet til salgsmøder i trygge rammer omgivet af jeres produkter. Derudover er rummet oplagt til testopstillinger, alternative butiksindretninger, test af shop-in-shop løsninger, emballager og observationsstudier, til test på målgrupper, fotooptagelser til observationsstudie eller marketingmateriale – alt sammen for at sikre listninger og minimere risikoen for fejllanceringer.

Hvad er indeholdt i lejen?

Rummet giver med sine tre kameraer, mulighed for optagelse af ønskede sekvenser fra dagen, live streaming til andre lokationer samt mulighed for at tage optagelserne med hjem på et usb-stik til senere analyse og brug i fx markedsføring på de sociale medier, YouTube, web mv.

Tilkøb kompetencer

Ønskes intelligente shoppingsystemer, fx eye-tracking eller hotspot-tracking, kan dette tilkøbes. Mangler I hjælp til udvikling af spørgeskema fra fx universiteter eller erhvervsskoler, adgang til emballageudviklere, ernæringseksperter, forskere eller lignende, er vi gerne behjælpelige. For mere information, kontakt os gerne.

Kontakt

Rasmus Friis

Receptionist, Food Innovation House

foodinnovationhouse@dandybusinesspark.dk

+45 5170 5570

Vi åbner op og inviterer ind.

Kompetenceforløb: Få et alletiders advisory board

Er du klar til at sætte dit (måske) første advisory board, men er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Så skal du deltage på dette workshopforløb! Forløbet er praksisnært, og tager udgangspunkt i DIN virksomhed, og det DU gerne vil have ud af et advisory board.

Key take aways fra LinkedSummit 2024

Gik du glip af LinkedSummit 2024? Så har du nu chancen for at få de mest lærerige og indsigtsfulde oplevelser, som vi tog med hjem fra den populære årlige konference – KUN om LinkedIn.

Opstil jeres første CO2-regnskab

KICKSTART jeres virksomhed ESG arbejde og få styr på “E”et med et CO2 regnskab. Få overblik over data på CO2 udledningerne i din virksomheder og kompetencerne til at lave jeres CO2 regnskab.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Vinderne af GoGreen Week konkurrencerne

GoGreen Week er veloverstået, og vi har fundet frem til de heldige vindere af vores to konkurrencer.

Nabogo

Hvad kan vi i DANDY Business Park gøre for at fremme samkørsel?

Forestil dig en arbejdsdag, hvor du ikke kun deler arbejdsopgaver med kollegerne, men også køreturen til og fra arbejde. Dette kan blive en realitet med Nabogos app, en innovativ løsning udviklet af en virksomhed, der har sit Vejle-kontor i DANDY Business Park i Resilience House.

Mød Michaela fra Innovation Hub TECH

I spidsen for Innovation Hub TECH hos DANDY Business Park står COO Michaela Andersen – hun er samtidig CMO for DANDY Business Park.

Er jordskokken Danmarks nye superfood?

Johannes’ vision for Kikkenborg er ambitiøs. Han drømmer ikke kun om at gøre Kikkenborg Food til en fuldtidsbeskæftigelse, men også om at skabe arbejdspladser og understøtte lokalsamfundet. Hans engagement i at bruge jordskokken som en bæredygtig ressource viser et dybt ønske om at bidrage positivt til dansk landbrug og global sundhed.