Demo-supermarked.  

Mulighederne i supermarkedet?

I har hyldemeter som i et supermarked og kan samtidig benytte rummet til salgsmøder i trygge rammer omgivet af jeres produkter. Derudover er rummet oplagt til testopstillinger, alternative butiksindretninger, test af shop-in-shop løsninger, emballager og observationsstudier, til test på målgrupper, fotooptagelser til observationsstudie eller marketingmateriale – alt sammen for at sikre listninger og minimere risikoen for fejllanceringer.

Hvad er indeholdt i lejen?

Rummet giver med sine tre kameraer, mulighed for optagelse af ønskede sekvenser fra dagen, live streaming til andre lokationer samt mulighed for at tage optagelserne med hjem på et usb-stik til senere analyse og brug i fx markedsføring på de sociale medier, YouTube, web mv.

Tilkøb kompetencer

Ønskes intelligente shoppingsystemer, fx eye-tracking eller hotspot-tracking, kan dette tilkøbes. Mangler I hjælp til udvikling af spørgeskema fra fx universiteter eller erhvervsskoler, adgang til emballageudviklere, ernæringseksperter, forskere eller lignende, er vi gerne behjælpelige. For mere information, kontakt os gerne.

Kontakt

Rasmus Friis

Receptionist, Food Innovation House

foodinnovationhouse@baggersorensen.com

+45 5170 5570

Vi åbner op og inviterer ind.

Årsmøde ’24 – Hjernestof og megatrends

Bliv klogere på de hjerner, der fungerer anderledes, det der også kaldes neurodiversitet, og på otte megatrends, som vil præge fremtiden – og ikke mindst fremtidens medarbejdere.

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

1. spadestik TECH House

TECH House bliver det niende hus i vores blomstrende erhvervsspark og markerer en milepæl i vores fortsatte engagement i at skabe et dynamisk miljø, hvor teknologi, innovation og bæredygtighed mødes. Vær en del af denne festdag og kom forbi til første spadestik. Så har vi bobler og kransekage klar. TIlmelding er ikke nødvendig.

Vi når længere sammen end hver for sig.

Fra startup til global succes: FoulingCure er vokset ud af DANDY Business Park

I hjertet af DANDY Business Park har FoulingCure opnået stor succes med deres patenteret grønne teknologi, som effektivt renser pladevarmevekslere, uden det stopper driften. Nu står virksomheden ved en milepæl, hvor de forlader parken for at kunne samle alle deres aktiviteter ét sted. 

Ny CEO til DANDY Business Park

Mød vores nye CEO for DANDY Business Park

Vi opruster med ekstra kommunikations- og marketingskræfter

Mød Malene Staael, vores nyeste kollega i Kommunikations-, Marketings- og Eventteamet i DANDY Business Park

Nystartet studentermedhjælper og event host

Mød Laura Pedersen, vores nye studentermedhjælper og event host, som vil blive et velkendt ansigt i parken.