Beredskab og kriseledelse i den hybride trusseltid

Virksomheder bliver i stigende omfang mål for angreb fra såvel civile som professionelle hackere. Det kan få fatale konsekvenser at blive angrebet, hvor vigtige data kan blive stjålet, og virksomhedernes styresystemer kan lammes. Efterfølgende kan der stilles krav om store løsesummer fra hackerne, før data frigives igen. I værste fald kan det knække en virksomhed, og virksomhedens omdømme kan tage stor skade. 

Dette indlæg sætter fokus på hvordan virksomheder kan styrke beredskabet og kriseledelsen i en tid med stigende hybride trusler. Hvordan kan opmærksomheden mod cybertrusler styrkes? Hvilke konkrete praksisser kan der arbejdes med? Hvordan kan en proces for at styrke supply chain resilience se ud?

Eventet er eksklusivt for virksomheder i DANDY Business Park og henvender sig primært til ledelse og C-level (andre er selvfølgelig også velkomne).

Der er én plads per virksomhed.

Vi forstår, at planer kan ændre sig, men da vi forbereder vores events på det forventede antal deltagere, opkræver vi et no-show-gebyr på kr. 500,- + moms, hvis du ikke dukker op og ikke har afmeldt din deltagelse. Bered

Oplægsholderen Jan Stentoft


Jan Stentoft er professor i supply chain management ved Institut for Erhverv og Bæredytighed, SDU i Kolding. Hans forskning er anvendelsesorienteret og har bl.a. fokus på supply chain resilience, cybertrusler, geopolitik, sales & operations planning, offshoring/backshoring/reshoring og nye digitale teknologier. Han hjælper også virksomheder med opgaver relateret til hans forskningsområder på konsulentbasis.